Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Fölényes ETO siker a futsal örökrangadón!

Kiütéses 7-2-es hazai győzelem született az ETO-Berettyóújfalu ütközeten, keményen visszavágott az ETO a Berettyónak az őszi vereségért. A Győr szinte nekiesett a Berinek, hamar el is döntötte a mérkőzést.

Fölényes ETO siker a futsal örökrangadón!

Alex Constantino egymaga 5 gólt szerzett, ebből négyet az első kilenc perc alatt, mellette a győri kapuban Matkovics extázisban védett az egész találkozón, alaposan elvéve a kedvét a Mezei-Vill támadóinak a gólszerzéstől.

Ezután a győri kulcsjátékosokat a Magyar Kupa Final Fourra pihentetve Marcos Angulo ismét bizalmat szavazott a győri fiataloknak. Németh M., Tama Á., és Fülöp A. a hazai közönség előtt cseppet sem megilletődötten hosszú percekig a pályán voltak, aktív résztvevőként tanúi lehettek egy igazán szép ETO-s sikernek a Mezei-Vill ellen.

Ma csak Juanra hiányzott a győriek közül, eltiltása miatt nem vehetett részt a Berettyó elleni rangadón. Az első percben 4 szögletet is rúghatott a Beri, majd egy gyors győri kontra végén Alex szerezte meg a vezetést a jobb szélről a 2. percben (1-0), ami meg is adta a futsal derby alaphangulatát és irányát. Jött a vállasz a Beritől, Gál közeli lövését Matkovics óriási reflexszel ütötte a léc fölé. Az 5. percben oldalberúgást követően kettőre nőtt a hazai előny. Seidlernek ívelték át a labdát kapáslövésre, laposan ellőtt lövésébe a gólvonal előtt Alex ért bele, 2-0-ra módosítva az állást. Egy perccel később háromra növelte az ETO az előnyét, Vas Ádám volt rendkívül agresszív, megszerezte az utolsó embertől a labdát, majd a kapura indult és külsővel ritkán látható mozdulattal ravasz gólt szerzett a vendég kapus lába és a jobb kapufa között préselte a játékszert a hálóba (3-0).

A 9. percben nagyon szépen kijátszott akció végén Drahovsky passzát Alex Constantino vágta a kapuba, aki jó ütemben érkezett a jobb kapufánál (4-0). Nem telik el fél perc, ugyanaz a felállás, Drahovsky áradására Alex érkezett menetrendszerűen és NEGYEDIK gólját szerezte (5-0).

A 11. percben gyors Beri kontrát követően Kondás lövését lábbal védte bravúrral Matkovics. Három perccel később összegyűlt a hatodik faultja az ETO-nak, 10m-est rúghatott a Berettyó. Gál futott neki a kisbüntetőnek, de lövése után a labda Matkovics mellkasáról vágódott az alapvonalon túlra, kimaradt a szépítési a lehetőség!

A hajrában óvatos védekezésre kényszerült az ETO, Trencsényi szépít a 16. percben, miután Nagy István hátra gurítására érkezett mindenkit megelőzve és az elvetődő győri kapus mellett gurított a bal alsó sarokba (5-1).

Jól kezdte a második félidőt az ETO, ismét Drahovksy Alex akció után Alex Constantino ötödik gólját szerezte (6-1).

Tudta pihentetni a győri csapat kulcsjátékosait a hétvégi Magyar Kupa Final Fourra, a győriek spanyol vezetőedzője Marcos Angulo, mivel az öt gólos előnyük tudatában a a fiatalokat küldte pályára hosszú percekig.

Az ETO irányította így is a játékot, de fölényük eltompult a kezdeti rohamokhoz képest, sokat a mezőnyben folyt a játék, de érdekes párharcokkal fűszerezve. Perce a hazai közönséget kiszolgálandó hetedik ETO gól is megszületett a 31. percben, amikor Davide érkezett a Mezei-Vill kapu elé, a cserekapus Mezei felett védhetetlenül emelt a Berettyó kapujába (7-1). A végeredményt Harmati Tamás vészkapus játékból a 36. percben állította be. amikor középen a győri kapura indulva a bal alsó sarokba lőtt (7-2).

Az ETO ilyen különbséggel is megérdemelten győzött a Berettyóújfalu ellen, 9 perc alatt már az első félidőben eldöntötte az örökrangadót.

Marcos Angulo: Az első tíz percben uraltuk és megnyertük a mérkőzést. Ezután pihentettem a kulcsjátékosokat a fiatalokat beküldve, mindenki tudott elegendő időt tölteni a pályán, és játszani az örökrangadón a legfiatalabbakat is beleértve, ami nagyon jó lehetőség volt a fejlődésre. Nagyon örülök a mai győzelemnek, méltóképpen hangoltunk a hétvégi Magyar Kupa négyes döntőre.

Rába ETO-MVFC-Berettyóújfalu 7-2 (5-1)

Gólszerzők: Alex Constantino, Vas Á., Davide, illetve Trencsényi J., Harmati T

ETO kezdő: Matkovics G. – Drahovsky T., Seidler M., Alex Constantino, Davide Moura
Csere: Tóth Gy., Dávid R., Vas Á., Harnisch Á., Fülöp A., Németh M., Bognár B., Tama Á. Vezetőedző: Marcos Angulo

MVFC kezdő: László M. – Trencsényi J., Gál I., Szabó P., Rábl J.
Csere: Mezei D., Kondás K., Kovács I., Nagy D., Szabó, Magyar Sz., Nagy I., Harmati T. Vezetőedző:

eto.hu

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó hírek

Hétfőn ETO-Beri örökrangadó!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink