Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Hétfőn ETO-Beri örökrangadó!

Csúcsderbivel folytatódik a futsal bajnokság! Óriási meccs várható a Magvassy Sportcsarnokban!

Hétfőn ETO-Beri örökrangadó!

Hosszú bajnoki szünet után, hétfőn 18:30-kor kezdődik a Magvassy Mihály Sportcsarnokban a Rába ETO - MVFC-Berettyóújfalu férfi futsal NBI-s örökrangadó! Kihagyhatatlan a magyar futsal két legjobb csapatának összecsapása! Visszavág az ETO az csapat őszi egyetlen vereségéért? Ott a helyed! Szurkolj az ETO-ért! Számítunk Rád!

Az ETO négy fordulóval az Alapszakasz vége előtt 9 ponttal vezeti a férfi futsal bajnokságot. Amennyiben az ETO megnyeri hétfőn az örökrangadót, a győriek gyakorlatilag az Alapszakasz bajnokok!

Biztosan nem lesz könnyű dolga a Mezei-Vill ellen, mert a Beri óriási harcban áll még az Aramis és a Veszprém csapatával a bajnoki dobogóért. Különösen fájdalmas a legutóbbi fordulóban volt mesterük Turzó József csapata elleni otthon elszenvedett fiaskó (Beri-Hali 1-4), amit mindenképpen szeretnének mielőbb kijavítani.

Az ETO egyetlen vereségét az UEFA Futsal Cup Main Roundról hazatérve a Bőny elleni győzelem hetének végén szenvedték el a Berettyó otthonában. Azóta csak a Veszprém és a Fradi tudta megnehezíteni a győriek dolgát, de végül a berettyói vereség óta hibátlan az ETO, magabiztosan vezeti a bajnokságot Marcos Angulo legénysége. Emellett a Magyar kupában története során nyolcadszor jutott Final Fourba az ETO megszakítás nélkül, és készülhet a címvédésére a hétszeres Kupagyőztes.

A hosszú bajnoki szünet, valamint a közelgő Magyar Kupa Final Four is hozhat érdekes és izgalmas fordulatokat a hétfői derbin, ami biztosan felejthetetlen élmény lesz a győri Magvassy Sportcsarnokba kilátogató szurkolóknak.

Marcos Angulo: Hétfőn a Berettyóújfalu vendégeskedik nálunk. az egyedüli csapat, amely le tudott győzni bennünket az idei szezonban. Sajnos Juanra nem tud eltiltás miatt játszani, de készen állunk a győzelemre. Ezen a héten két U17-es játékosunk Németh Milán és Tama Ádám, valamint az U20-as Fülöp Attila is ott lesz a rangadón, a többiek pedig készen állnak a játékra.

Rába ETO-MVFC-Berettyóújfalu
2017.02.06 - 18:30 | Győr, Magvassy Sportcsarnok

Magyar Labdarúgó Szövetség | Férfi Futsal NB I
Játékvezető: FARKAS BALÁZS | Tartalék játékvezető: TIHANYI NORBERT
Asszisztensek: ZIMONYI PÉTER, TAMÁSI PATRIK

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink