Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

ZTE-ETO 0:0!

Gól nélküli döntetlent ért el az ETO az NBII-es ZTE ellen egy szinttel feljebb lépve a felkészülésében. A végig jó iramú, küzdelmes és izgalmakban bővelkedő mérkőzésen az ETO 22 játékossal vett részt, Bekő Balázs a csapat vezetőedzője mindenkinek adott játéklehetőséget.

ZTE-ETO 0:0!

Az első félidőben a ZTE kezdte jobban és veszélyesebben a játékot, de hamar kiegyenlítődött a játék, élvezetes csata alakult ki a zalai és a győri gárda között, a mérkőzésre kilátogató nézők legnagyobb örömére.

Volt lehetősége mindkét csapatnak gólt szerezni az első játékrészben, de a befejezés nem sikerült egyik kapunál sem, így 45 perc eltelte után 0-0-s döntetlennel mehettek melegedni a játékosok.

A szünet után majdnem egy teljes sort cserélt az ETO, csak Gyurákovics, Vadász, valamint Zamostny maradt az első félidőben szerepelt játékosok közül a pályán, de a 67. percben ők is mehettek pihenni. A szünet után a támadóbban futballozó Győr átvette az irányítást, sokáig a ZTE térfelén folyt a játék, de a győri akcióknál az utolsó passz, vagy kapura lövés sajnos ég mindig pontatlan volt, vagy a zalaegerszegi csapat zárt keményen, így nem sikerült ETO gólnak örülni.  Igaz a hajrára a ZTE helyzetek is megjöttek, de igazán tiszta helyzet nem volt, jól dolgozott a győri védelem is.

Egy lecsúszott beadást követően a labda a felső lécről pattant az alapvonalon túlra, előtte egy kapu közeli csetepaténál hármas ZTE lövés, majd gyors győri védő blokkolás után sem zördültek meg a hálók. Graszl is csak centikkel fejelt mellé egy Kulcsár szabadrúgást követően, végül maradt a 0-0, és az igazságos döntetlen.

Összességében a csípős hidegben mindkét csapat elégedett lehet, mivel az eddigi legszínvonalasabb mérkőzést sikerült lejátszaniuk a télen, igaz a gólokkal most mindkét együttes adós maradt.

ZTE-ETO FC Győr 0-0 (0-0)

ZTE: Szappanos – Deutsch, Bobál, Jakab, Polényi, Paudits, Végh, Angyal, Tóth, Bedi, Nagy

ETO: Gyurákovics (Pálfi) – Vadász (Graszl), Nagy Á. (Nagy J), Gyagya (Varga), Kiliti (Medgyes), Csizmadia (Magasföldi), Pongrácz (Tajthy), Beliczky (Kulcsár.), Nagy K. (Meszlényi), Szimcso (Szabó L.), Zamostny (Dudás)

eto.hu

Kapcsolódó képek

További híreink

Döntetlen idegenben

Döntetlen idegenben

Kétgólos hátrányból felállva, rengeteg helyzetet kidolgozva az utolsó percben sikerült egyenlíteni a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában, így egy ponttal térhetünk haza a Kazinbarcika otthonából.

Hollandiából igazoltunk középpályást

Hollandiából igazoltunk középpályást

Dobos Áron a holland első osztályú Fortuna Sittard csapatától érkezik fél évre kölcsönbe az ETO-hoz. Áron, köszöntünk az ETO-nál és sok sikert kívánunk!

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár Olivér a szezon hátralévő részében a Vasas FC csapatánál szerepel kölcsönben. Az angyalföldi csapatnak opciós joga van nyáron kivásárolni a játékost. Sok sikert kívánunk Olivér!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink