Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Győzelem a Szolnok ellen

Első hazai felkészülési mérkőzésén 1-0-ra nyert az ETO FC Győr, az NB II 12. helyén telelő Szolnok együttese ellen.

Győzelem a Szolnok ellen

Hazai pályán az NBII-es Szolnok ellen már az első félidőben is több kidolgozott helyzete volt az ETO-nak, mezőnyfölényük akkor még nem hozta meg a várva várt vezetést, a helyzeteik kimaradtak.

A szünet után jobban kezdett a Szolnok - főleg a 2. félidő derekán vált veszélyessé játékuk - de Horváth D. dupla bravúrja, és egy kicsit a szerencse is hozzájárult, hogy nem került hátrányba a győri gárda.

A 2. játékrész hajrájában még több fiatal jutott lehetőséghez. Bekő Balázs döntése jónak bizonyult, mivel a fiatalok egy remek összjátékot követően gyors kontrából megszerezték a mérkőzést eldöntő találatot. A győztes gólt, a próbajátékon szereplő Meszlényi Renátó szerezte, aki korábban az ETO utánpótlásában is szerepelt.

A vendégek nagyobb sebességre kapcsoltak, de az ETO ellentámadásai veszélyesebbek voltak, Ködmön Zoltán fejese a kapufán csattant zárszóként.

Csütörtökön az ETO a Csákvár ellen folytatja 13.00 órai kezdéssel a felkészülést, az ETO műfüves pályáján.

ETO FC Győr – Szolnok 1:0 (0:0)

Gólszerző: Meszlényi Renátó (81p)

ETO kezdő: Horváth – Vadász, Nagy Á., Németh B., Kility, Tajthy (Szalai Á.), Pongrácz, Kulcsár (Ködmön Z.), Rácz (Kovács K.), Szabó L., Nagy K. (Meszlényi R.)

Szolnok: Molnár-Farkas – Csirmaz, Balogh, Papp, Magyar, Kenderes, Kovács, Rokszin, Dedics, Pintér, Pantovic

Kapcsolódó képek

További híreink

Döntetlen idegenben

Döntetlen idegenben

Kétgólos hátrányból felállva, rengeteg helyzetet kidolgozva az utolsó percben sikerült egyenlíteni a Merkantil Bank Liga 24. fordulójában, így egy ponttal térhetünk haza a Kazinbarcika otthonából.

Hollandiából igazoltunk középpályást

Hollandiából igazoltunk középpályást

Dobos Áron a holland első osztályú Fortuna Sittard csapatától érkezik fél évre kölcsönbe az ETO-hoz. Áron, köszöntünk az ETO-nál és sok sikert kívánunk!

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár a Vasasnál folytatja

Kalmár Olivér a szezon hátralévő részében a Vasas FC csapatánál szerepel kölcsönben. Az angyalföldi csapatnak opciós joga van nyáron kivásárolni a játékost. Sok sikert kívánunk Olivér!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink