Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

U11-es kupagyőzelem

A komáromi nemzetközi tornán, minden mérkőzését megnyerve sikerült az ETO-nak elhódítania a serleget, sőt a legjobb játékost is csapatunkból választották. Szép volt fiúk!

U11-es kupagyőzelem

A Nemzetközi 10 csapatos tornán két 5-ös csoportban az ETO a DAC, a Koppánymonostor, a Sturogo és a Komárom csapatával mérkőzött meg. Magabiztos továbbjutás után következett a döntőbe jutásért rendezett mérkőzés, ahol büntetőpárbajra került sor. Kapusunk, Maszlavér Edmond remek védéseket mutatott be, két büntetőt tudott fogni, amivel egy lépéssel közelebb került az ETO a serleg elhódításához. A döntőben ismét a Komárom ellen játszottunk és ezúttal 2-1-re nyertünk. A tornán mindössze két gólt kaptunk, azokat is csak büntetőből és Zaveczki Dávid személyébena legjobb játékost is az ETO-ból választották. Az egész csapat megérdemli a gratulációt és reméljük így folytatják tovább!

Hajrá ETO!

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink