Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Kezdődik a felkészülés

Az ETO FC Győr NB III-as csapata január 5-6-án orvosi vizsgálatokkal és állapotfelmérő tesztekkel kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

Kezdődik a felkészülés

„A tervek szerint végig Győrben dolgozunk. Január kilencedikétől napi két edzés szerepel a programban. Ekkor elsősorban az alap-állóképesség megszerzése a cél. Később a csapatjáték kialakítása során áttérünk a bajnoki ritmusra. A felkészülési mérkőzéseken igyekszünk mindenkinek kellő játéklehetőséget nyújtani" – fogalmazott Soós Imre, az ETO sportigazgatója.

A győriek játékoskeretében jelentős változások nem várhatók. Kunsági Rolandot a Ferencváros egyelőre nem rendelte vissza, de Soós Imre szerint ha ez bekövetkezne, a klubnak már megvan a terve a kapus pótlására.
A csapat az első felkészülési mérkőzését január 21-én 13 órakor Sopronban a SFAC ellen vívja.

A további program, január 24., 13.00: ETO–Szolnok. 26., 13.00: ETO–Csákvár. 28., 10.00: ETO–ZTE (Lipóton), 14.00: ETO–Bős (szlovákiai). Február 1., 13.00: ETO–Mosonmagyar- óvár, 17.00: ETO–Somorja (szlovákiai). 02. 04.: még nincs ellenfél. 02. 07., 11.00: MKS Sandecja Nowy Sacz (lengyel II. o., Lipóton). 11., 11.00: ETO–Neu- siedl (osztrák, Lipóton).

Az idény első bajnokiját február 18-án Andráshidán játssza az ETO.

kisalfold.hu

Kapcsolódó hírek

Hazai felkészülési mérkőzések

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink