Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Plüssmacikkal a gyerekekért!

Az ETO FC Győr is csatlakozott a "Kerüljön plüssmaci miden mentőautóba" elnevezésű akcióhoz! Az ETO nevében Korsós György, Stark Péter és Böjte Attila vitte ki első körben az összegyűjtött plüssmacikat. A karácsonyi rendezvényünkkel pedig tovább támogatjuk a kezdeményezést!

Plüssmacikkal a gyerekekért!

A Karácsonyi rendezvényünkkel tovább támogatjuk a kezdeményezést, ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon magával egy plüssmacit, vagy egy megunt játékot, amit fel tudunk ajánlani jótékonysági célra!

Várunk minden kedves érdeklődőt december 15.-én 15:00-tól a Magvassy Sportcsarnokba! A rendezvényen fellép az Arrabona Ensamble, a gyerekeknek lufihajtogatással, arcfestéssel és karácsonyfa állítással kedveskedünk. A rendezvény záróprogramjaként az ETO Futsal All Stars összecsap az ETO Futball All Stars csapatával!

Győri futsal karácsony

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink