Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

ETO siker a rangadón

Az ETO FC Győr hazai pályán nagy küzdelemben - Szabó Lukas góljával - 1–0-ra legyőzte a Kaposvárt a labdarúgó NB III szombati rangadóján. Az ETO a nyugati tabella második helyén zárta az őszt , lőtávolban maradva a listavezető Érd mögött.

ETO siker a rangadón

Az ETO az első félidőben több nagy helyzetet is kihagyott, közelebb állt a vezetés megszerzéséhez. A félidő legnagyobb kihagyott lehetőség Zamostny jegyezte. Óriási vendég védelmi hiba után törhetett a kapura egyedül – az akciót Kabát kísérte, de mellé durrantott a győri támadó.

Kaposvár veszélyes kontrákkal operált, volt egy-két lehetősége, de Kunsági és az ETO védelme jól takarított.

A hajrá jobban sikerült az ETO-nak, de újabb kimaradt helyzetek születtek a vezető találat helyett, így gól nélküli döntetlennel vonultak pihenni az első 45 perc után a csapatok. A szünetben meglátogatta az ETO mérkőzését a Mikulás, aki a gyerekek legnagyobb örömére ajándékokat osztogatott a szünetben, majd a második félidőben a kezdőrúgást is elvégezte, ami szerencsét hozott a Győrnek.

A második félidő elején Szabó Lukás belőtte azt a gólt, ami végül eldöntötte a mérkőzést. A 47. percben Pongrácz egy labdaszerzés után remekül ugratta ki Szabó Lukast, aki higgadtan a hálóba lőtt 14 méterről (1-0).

A Kaposvár mindent megpróbált az egyenlítésért, a gól után magasabb fokozaton kezdtek el focizni . Fölénybe is kerültek a félidő derekára a középpályán, de a győri védelem jól szűrte a vendég támadásokat, illetve a Kaposvár túl bonyolította a kapu előtti játékát.

A kontrákból veszélyesebb helyzeteket alakított ki a győri csapat, kihasználva a fellazult vendég védekezést. A legnagyobb helyzet Kunsági kidobása után történt, a becserélt Rácz könnyedén növelhette volna kettőre az hazai előnyt, óriásit sprintelve került ziccerbe, de végül a kapusba lőtte a labdát.

Szabót a hajrában a kispadról kiállította a játékvezető, de ez nem osztott, nem szorzott, az ETO megérdemelten nyerte meg a végig feszült és indulatoktól sem mentes rangadót a Rákóczi ellen hatalmasat küzdve.

ETO FC Győr – Kaposvári Rákóczi FC 1-0 (0-0)
Gólszerzők:
Szabó Lukas (47.)

ETO FC Győr: Kunsági - Vadász, Nagy, Gyagya, Varga - Pongrácz, Magasföldi, Beliczky – Szabó (Rácz), Kabát (Nagy Á.), Zamostny

eto.hu

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

Nyugati rangadó szombaton!

Nyugati rangadó szombaton!

16:00-tól a Kaposvári Rákóczival mérkőzik meg csapatunk. A rangadó mellett amiatt is érdemes lesz kilátogatni a Stadionba, hogy a Mikulás minden gyermek számára ajándékcsomaggal készül!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink