Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Nyugati rangadó szombaton!

16:00-tól a Kaposvári Rákóczival mérkőzik meg csapatunk. A rangadó mellett amiatt is érdemes lesz kilátogatni a Stadionba, hogy a Mikulás minden gyermek számára ajándékcsomaggal készül!

Nyugati rangadó szombaton!

Az ETO FC Győr rangadót vív a hétvégén a tavaszról előre hozott fordulóban. A feljutásért vívott harcban az egyik riválist, a Kaposvári Rákóczit fogadja.

A visszavágás vágya is fűtheti a győrieket, hiszen a nyári nyitányon 1–0-ra veszítettek Somogyországban.
Kulcsár Kornél, az ETO 25 éves remek középpályása Kaposváron kezdte a pályafutását, így számára még különlegesebb lehet a rangadó.

„Valóban ott lettem ismert játékos, de már elég régen elkerültem a városból – kezdi a futballista. – Az ETO-n kívül már többször, például a Haladás, a Pápa és a Mezőkövesd színeiben is játszottam a Rákóczi ellen, így ebből a szempontból nem érzek semmi különlegeset a szombati meccs előtt."

Győrött nagyon jót tett a szurkolók és a csapat hangulatának, hogy az ETO szép győzelmi sorozatban van, a listavezető Érd pedig bukott a legutóbbi bajnoki fordulóban. Ráadásul a Vasas elleni hétközi kupamérkőzésen – a kiesés ellenére is – szórakoztató játékot mutatott az ETO.

„Úgy gondolom, az idény második felére összerázódott a társaság. Érthető, hogy kellett ehhez egy kis idő, hiszen sok futballista érkezett a csapathoz. De ma már minden adott nálunk a sikerhez: a forma, a játéktudás és a kiváló csapatszellem is. Az ETO-nak nagyon erős a játékoskerete, a meccsre nevezett tizenhat futballistába is nehéz bekerülni, nem beszélve a kezdőről. Állítom, ez a jelenlegi keret az NB II élmezőnyében is megállná a helyét. A magam teljesítményéről azt gondolom, hogy ahová az edzőm állít, ott igyekszem a legjobb teljesítményt nyújtani. Úgy érzem, mostanában elég jól megy a játék, a Csepel ellen gólt is szereztem. Elégedett persze nem lehetek, mert a jónál is lehet még jobban játszani."

A hétvégi rangadóval kapcsolatban a támadónak egyértelmű véleménye van.

„Biztos vagyok benne, hogy legyőzzük a Kaposvárt, hiszen sokkal jobb és erősebb a csapatunk és ezt a pályán be is fogjuk bizonyítani. A szurkolóink segítségével miénk lesz a három pont" – fogalmazott Kulcsár Kornél.

www.kisalfold.hu

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink