Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Parádés mérkőzés, óriási küzdés

Több mint fél órán át vezettünk a Vasas ellen a második félidőben, de az NBI. listavezetője az utolsó pillanatokban megbosszulta a kihagyott helyzeteinket.

Parádés mérkőzés, óriási küzdés

A találkozót kissé megilletődötten kezdő ETO, egy rendkívül fiatal csapattal vágott neki a mérkőzésnek. A kezdőben helyet kapott a 16 éves Zeke Márió, 17 éves Németh Bence és a 18 éves Szalai Ádám és a többi poszton is nagyrészt fiatalok szerepeltek. A Vasas ezzel szemben csak 3 poszton változtatott a standard kezőjéhez képest.

Sajnos korán vezetést szerzett a Vasas, Illés buktatta az egyik vendég játékost és a 20 méterről elvégzett szabadrúgás nagyon pontosan csapódott Horváth kapujába. A gólt követően egyre inkább felvettük a mérkőzés ritmusát és a Rácz - Szabó csatársor többször megzavarta a vendég védelmet. A 39. percben ez a nyomás góllá érett, Illést buktatták a 16-oson belül. A büntetőt Rácz magabiztosan vágta be a kapuba.

A második félidő első percében Szabó Lukas használta ki a Vasas védelmének pillanatnyi megingását. Az ezt követő percekben több ajtó-ablak helyzetet sikerült kialakítani és nem sokon múlt, hogy növeljük előnyünket. A 80. perchez közeledve egyre nőtt a hazai kapu előtti nyomás, amit végül Remili tudott góllá alakítani. A mérkőzés végefelé több játékosunk erejét felemésztette  a hatalmas küzdés, de ennek ellenére egy óriási helyzetet sikerült kialakítani egy kontrával. Szabó Lukast ugratta ki a győri középpálya, de Nagy Gergely óriási bravúrral hárított. Sajnos a kihagyott helyzet megbosszulta magát, Pavlon Ievgen a hosszabbításban megszerezte a győztes találatot.

Ugyan Győrben mindenki tudja, hogy az ETO célja egyértelműen csak a feljutás, de azért a 30 perces vezetést közben mindenki eljátszott a gondolattal, hogy mi lenne ha... Sajnos nem így történt és ezzel az ETO elbúcsúzott a kupától, de emelt fővel távozhatott. Az NBI. listavezetőjének dolgát maximálisan megnehezítette és az ETO Stadionba kilátogató szurkolók remek mérkőzést láthattak.

Fotó: Földi D. Attila

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink