Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Dudás Ádámmal a Csepel ellen

Aláírta szerződését Dudás Ádám az ETO-val és szombaton már nagy valószínűséggel pályára is lép a győri közönség előtt a Csepel ellen.

Dudás Ádámmal a Csepel ellen

Dudás Ádám szeptember eleje óta edz az ETO-nál, eleinte egyéni edzéseken vett részt, de másfél hónapja már teljes értékű munkát végez a csapattal. Pénteken a szerződését is aláírta és a játékengedélye is megérkezett. Dudás Ádám természetesen a 8-as mezszámmal fog játszani.

A csepeliek az utóbbi öt mérkőzésükön két győzelmet, egy döntetlent és két vereséget tudnak felmutatni. A csapat házi gólkirálya Németh Gábor már 6 gólt tudott szerezni, legutóbb a Diósd ellen talált be, kétszer. A mieink nagyon jó formát mutatnak, igaz egy fájó vereség is becsúszott, de azóta már rangadón vertük 3-0-ra a Csornát és 4-0 sikerült nyerni a Sárvár csapata ellen, ráadásul mindkettő győzelem idegenben született.

Ezúttal hazai pályán, már Dudás Ádámmal a soraiban bizonyíthat Győr labdarúgó csapata. A találkozó szombaton 16:00-tól kezdődik az ETO Stadionban. Jegyek a helyszínen és az ETO Shopban kaphatók 500 forinttól.

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink