Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Javított az ETO Csornán

Az időjárás nem zavarta meg az ETO-t, magabiztos győzelemmel nyerték a megyei rangadót. Magasföldi szabadrúgás góljával szereztük meg a vezetést, majd a szünet után Vadász és Gyagya volt eredményes.

Javított az ETO Csornán

A nehéz talajú eső áztatta pályán kezdődött a megyei rangadó, az ETO birtokolta többet a labdát, a hazai csapat főleg Serfőző szélen mutatott iramos elfutásaival veszélyeztetett, de a beadásokra vegy visszaért az ETO védelme, vagy pontatlanok voltak. A 12. percben Zamosny előtt az első komolyabb vendég helyzet, de fordulásból Sánta kezébe lőtt.

A 26. percben Vadász előtt egy lehetőség, de nagy helyzetben mellé bólintotta a játékszert. Az ETO támadott többet, az erőfeszítések meghozták a hőn áhított vezetésüket, a 29. percben elvégzett szabadrúgáshoz Magasföldi futott neki és szép mozdulattal a bal alsó sarokba vágta a Győr vezető találatát. (0-1).

A mély talajú pályán nehezen alakult ki folyamatos minőségi játék, a küzdelem jellemezte a játékot. Szerencsére nem fordult rosszabbra az időjárás, a csapatok folytathatták a küzdelmet.

Jobban kezdte a 2. félidőt az ETO, mert a 48. percben kettőre növelték előnyüket. Kulcsár készülődött szabadrúgáshoz, majd lövés helyett előre gurított. A lepasszolt labdára Vadász érkezik nagy lendülettel és laposan kilőtte a bal alsó sarkot. (0-2).

Nem kellett sokat várni a harmadik győri találatra, az 55. percben Kabát okosan Gyagya elé passzolt, aki takarásból a hálóba csavart (0-3).

Kétszer nagy helyzet maradt ki a 3. győri találat után, két perccel később Beliczky támadt egyedül a csornai kapura, de az utolsó pillanatban szerelte az utolsó védő, lövése szögletre vágódott.

Kabát lőtt a bal kapufát majdnem súrolva nagy helyzetben mellé az 59. percben.

Ezután a mezőnyben folyt a játék, sok a pontatlansággal játszott mindkét csapatban, a vizes pályán megcsúszott labda sokszor érdekes helyzeteket teremtett. A cserék sem tudtak sokat lendíteni csapatuk játékán, a mérkőzést lezáró sípszóig nem született újabb találat.

Az ETO FC Győr, a vártnál könnyebben győzte le a Csorna SE együttesét a 15. fordulóban.

Bekő Balázs (ETO FC Győr vezetőedzője): Iszonyat nehéz körülmények között maximálisan koncentráltan szép futballt játszottunk, úgy gondolom, teljes mértékben uraltuk a meccset és magabiztosan szereztük meg a 3 pontot.

Urbán Flórián (Csornai SE vezetőedzője): Játékban egyenrangú ellenfelei voltunk az ETO-nak, viszont olyan nagy egyéni hibákat vétettünk, melyet az ellenfél kíméletlenül kihasznált.  

Csornai SE – ETO FC Győr 0-3 (0-1)

Gólszerzők: Magasföldi (29), Vadász (48), Gyagya (55)

Csornai SE: Sánta - Nagy, Bognár, Császár, Füredi, Csikós, Dávid (Babics 71p), Serfőző, Simon (Folmer 46p), Weitner, Kelemen (Litrecsis 60p)

ETO: Kunsági - Vadász, Gyagya, Kiliti, Kulcsár (Illés 78p), Pongrácz (Szalai Á. 86p), Magasföldi (Szabó 80p), Beliczky, Kabát, Zamostny

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

Megyei rangadó Csornán

Megyei rangadó Csornán

Az ETO FC Győr szombaton 13.30 órai kezdettel, az edzőt cserélt Csornai SE ellen lép pályára. Nagy csata várható a győzelemért, mivel mindkét csapat javítana a presztízsnek számító megyei rangadón.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink