Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A Gyirmót nyerte a rangadót

Darálós meccsen a Gyirmót a hajrában nyerte meg a városi rangadót. Az ETO-nak nem sikerült a helyzeteit gólra váltani, a Gyirmót Kovács góljával büntetett a végén.

A Gyirmót nyerte a rangadót

Nem játszott jól az ETO a szervezetten és keményen védekező Gyirmót ellen, de több lehetősége is volt a mérkőzés megnyerésére mindkét félidőben. Sajnos Nagy Ádám ismételten megsérült miután megnyert egy fejpárbajt rosszul érkezett a talajra, le kellett cserélni, jobbulást kívánunk neki!

Az első félidőben Beliczky már beköszönhetett volna, majd a szünet után fejesével is megszerezhette volna a vezetést, de a helyzetek kimaradtak. Az őt váltó Kabát is ziccert hibázott, amikor Vadász önzetlen passzát a kifutó Rukásba lőtte. Eldőlni látszott a rangadó, amikor kezezés miatt büntetőt rúghatott az ETO, de Szabó L. a bal kapufát találta el, 11-est hibáztak a zöld-fehérek.

A Gyirmót a hajrában egy szép támadásból, a csereként beállt Kovács Zs. lövésével eldöntötte a 3 pont sorsát. Körbepasszolta a Gyirmót az ETO védelmet, majd  Madarász passzát a bal oldalon jól érkező Kovács csavarta a jobb alsó sarokba. (0-1).  

Az utolsó percekben megpróbálta menteni az egyik pontot az ETO, de Kabát jól eltalált szabadrúgását a gyirmóti kapus kivédte.

Hiába veszítettek a hétvégi fordulóban pontokat a riválisok, sajnos az ETO nem tudott feljebb zárkózni a tabellán.

ETO FC Győr – Gyirmót FC II. 0-1 (0-0)

ETO: Kunsági - Vadász, Nagy Á. (Gyagya 29p), Nagy J., Kiliti – Lázár (Rácz 62p), Pongrácz, Magasföldi – Beliczky (Kabát 60p), Szabó L., Zamostny

Gyirmót II: Rusák – Nagy B., Aranyos, Kőris, Tóth N., Irmes (Veres 81p), Gyurján (Kovács 63p), Tóth L., Szegi (Farkas 58p), Madarász, Lengyel

Gólszerző(k): Kovács (84p)

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink