Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Hivatalos közlemény!

A Kisalföldben megjelent valótlan állításokra reagálva az ETO FC Győr az alábbi közleményt teszi közzé.

Hivatalos közlemény!

Tóth Dávid 14 évesen került az ETO akadémiájára, ahol végigjárta a középiskolát és a korosztályos csapatokat, majd az NB I-ben is bemutatkozott.

2016 tavaszán érvényes szerződése volt az ETO-val, amikor a Sopron labdarúgó csapata engedély nélkül megkereste. Ennek következtében a labdarúgó szó nélkül elhagyta a csapatot és nem kívánt a tárgyalóasztalhoz ülni. Az SVSE nem, hogy az átigazolási díjat, de még az ilyenkor kötelező kártalanítási költséget sem volt hajlandó kifizetni, pedig a fiatal sportoló szerepeltetésével több millió forintot keres.

A Kisalföldben megjelentekkel ellentétben az ETO nem tesz keresztbe Tóth Dávidnak - annak ellenére, hogy semmibe vette a sokévnyi iskoláztatást, edzéseket és egyéni képzéseket - hanem az akadémiájának "lerablását" akadályozza meg.

Az ügyhöz annyit kívánunk hozzáfűzni, hogy a munkaviszony jogellenes megszüntetése miatt az ETO keresetet nyújtott be a Győri Közigazgatási- és Munkaügyi Bírósághoz. A per jogerős elbírálásáig az ETO nem kíván érdemben nyilatkozni az ügyben.

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink