Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Győri fiatalok sikere a kupában

10 sajátnevelésű játékossal vívta ki a tegnapi 7-1-es kupagyőzelmet az ETO csapata, amelynek az átlag életkora 22 év volt. Két 2000-es születésű focista is játéklehetőséghez jutott: Zeke Márió 90, Kovács Krisztián 45 percet kapott.

Győri fiatalok sikere a kupában

A fiatalokra is hárult a továbbjutás kiharcolása tegnap a Magyar Kupában: Kovács, Zeke 16 évesen, Németh Bence 17, Szalai 19, Nagy, Horváth 20 évesen játszottak. A Komárom ellen azért nem maradtak a fiatalok rutinos társ nélkül, hiszen Kabát Péter 3 góllal járult hozzá a sikerhez, míg Rácz és Kulcsár már 25 évesen is a rutinos vonalata képviselik, mivel több mint 100 NBI.-es bajnokival rendelkeznek ketten.

Zamostnyi, Beliczky, Magasföldi, Kunsági, Szabó L. pihentetésével is lehengerlő győzelmet aratott az utánpótlás játékosokkal kiegészült ETO csapata, amelyből sejthető, hogy a következő években is láthatunk olyan tehetségeket győrben felnőni, mint Kalmár Zsolt, Mervó Bence vagy Bénes László. Ismét bebizonyosodott, hogy Bekő Balázs vezetőedző bátran bedobhatja a fiatalokat a mélyvízbe, akik egy stabil-jó teljesítménnyel az utánpótlás bajnokságból, könnyen az elsőcsapat keretében találhatják magukat.

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink