Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Számos ETO-nevelés és egy újonc a Komárom ellen

A hétvégi bajnokin 7 sajátnevelésű játékossal állt fel az ETO csapata. Köztük két 17 éves akademista is pályára lépett: Kiliti Róbert már több mérkőzésen is szerephez jutott, a Debrecen elleni kupagyőzelem során is végig a pályán volt. Gyurákovics Erik, az U19-es csapat kapusa már hónapok óta a felnőttcsapattal készül, most pedig debütálhatott a bajnokságban.

Számos ETO-nevelés és egy újonc a Komárom ellen

Gyurákovics Erik:

"Nem gondoltam arra, hogy beállok. Meccs közben szólt a vezetőedző a kapusedzőnek, hogy melegítsen be, mert be fogok állni. Ugyanúgy készültem, mint egy utánpótlás mérkőzés előtt. A csapat jól fogadta, mindenki gratulált a meccs végén. Nagyon jól érzem magam, mindenki befogadott. Sokkal gyorsabb az iram és dinamikusabb mindenki, mint az utánpótlásban, de mar úgy érzem, hogy sikerült felvennem az iramot. Ez egy újabb lépcsőfok a pályafutásomban, de még rengeteg munka, alázat és kitartás kell, hogy elérjem a végleges célomat."

Kiliti Róbert:

"A szokásos módon készültem, ugyanúgy, ahogy egy utánpótlás meccsre. A különbség az iram volt. A III. Kerület ellen sikerült debütálnom, akik igaz nem a legerősebb játékot képviselik, de iramban jóval felülmúlta az utánpótlás derbiket. Gyorsabban kellett gondolkozni, cselekedni. Sajnos az a meccs úgy sikerült, ahogy terveztem, nem ment annyira a játék, ezért utána elég szomorú voltam, annak ellenére, hogy nyertünk, de a többiek a csapatban nagyon segítőkészek voltak. Bíztattak, hogy lépjek tovább, felejtsem el, majd a következő jobb lesz, úgyhogy tényleg nagyon kedvesek voltak. A Komárom ellen 30 percet kaptam, ott már jól ment a játék. Persze még rengeteget kell tanulnom és fejlődnöm, mert ez már felnőtt foci. Nagyon jól érzem magam a csapatban, jó az összhang a játékosok között és remélem egyre több játéklehetőséghez fogok jutni."

ETO FC Győr - DVSC 1-0

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink