Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Javított az ETO

Négy gólos győzelemmel köszörülte ki a csorbát a Komárom ellen az ETO FC Győr. Az első félidőben három, a szünet után pedig egy gól született.

Javított az ETO

Győzni kellett az ETO-nak, hogy az múlt heti Videoton elleni vereségen minél előbb túl legyen a csapat, illetve lépést tudjanak Bekő Balázs fiai tartani az élmenőkkel. Ennek megfelelőne - igaz folyamatosan lendültek játékba a győriek - de jól kezdett az ETO a Komárom elleni találkozón. Szabó Lukas indult meg a bal szélen a 20. peercben, beadására Zamostny érkezett, aki a földre lepattintva fejelte a bal felső sarokba a labdát (1-0). Támadott tovább az ETO, a 28. percben Szabó L. második gólpasszát adja, Beliczky egy állítás után a hálóba vágja két lépésről a labdát (2-0).

A gól után kiállították Róthot, 10 főre fogyatkozott a vendég csapat. Illés bombáját védte bravúrral Molnár a komáromi csapat kapusa, ezután Illés megsérült, Szalai Ádám váltotta, jobbulást kívánunk!

Nem mutatott nagyobb ellenállást a Komárom, háromra nővelte az előnyét az ETO a 43. percben. Vadász mellel maga elé teszi a labdát, majd nagy erővel a komáromi kapuba vágja az ETO harmadik találatát (3-0).

A szünet után pontatlanná vált az ETO játéka, a kapuja elé betömörülő Komárom védelmét így nehezen tudta feltörni. A 61. percben Kabát tűnt fel a jobb szélen, jobb lábas lövése védhetetlenül a hosszú sarokba vágódott (4-0).

Hiába alakított ki több helyzetet az ETO, a mérkőzés végét jelző sípszóig nem született több győri találat, habár megvolt erre is a lehetőség.

Az ETO magabiztos játékkal végig irányítva a mérkőzést győzte le a Komárom VSE csapatát. A mérkőzés már az első fédélidőben eldőlt, Zamostny, Beliczky és Vadász góljaival. A szünet után végül Kabát Péter állította be a végeredményt.  

ETO FC Győr - Komárom VSE 4-0 (3-0)

Gólszerzők: Zamostny (20), Beliczky (28), Vadász (43), Kabát (61.)

ETO: Kunsági - Vadász, Nagy J., Nagy Á., Varga (Kility 61) - Illés (Szalai 44), Magasföldi, Beliczky, Szabó L., Kabát P., Zamostny

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó hírek

MK: Komárom ellen folytatjuk

MK: Komárom ellen folytatjuk

A Debrecen kiejtése után az NBIII.-ban szereplő, éppen aktuális hétvégi ellenfelünket kaptuk a Magyar Kupa mai sorsolásán. A mérkőzést október 26.-án este rendezik az ETO Stadionban.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink