Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Bosszantó vereség

A Videoton II. 1-0 nyert az ETO ellen a Tatabányán semleges pályán rendezett bajnoki mérkőzésen. Kulcsár büntetőt hibázott, majd egy perccel később Sejben Viktor gólja eldöntötte a mérkőzést.

Bosszantó vereség

Nem sikerült feljebb kapaszkodnia a Győrnek a tabellán, pedig nagy sansza volt rá. Az Érd és a Kaposvár is kikapott a hétvégén - fontos lett volna a 3 pont megszerzése - de az ETO sajnos nem élt a lehetőséggel. A kihagyott győri helyzetek, valamint a döntő momentumban Kulcsár elpuskázott 11-ese megbosszulta magát.

Hiába volt több lehetősége az ETO-nak a Vidi ellen a győzelem megszerzésére, az ETO támadói ma mintha otthon hagyták góllövő cipőjüket. A kimaradt tizenegyes után aztán, a fehérvári Sejben jól eltalált lövésével vezetést szereztek a fehérváriak.

Megpróbált az ETO sűrűbben támadni, jöttek is a lehetőségek, de Horváth a hazai kapus jól védett, illetve a győri játékosok mintha meg lettek volna babonázva a Vidi kapujának előterében, illetve emellett hatalmas szerencséje is volt a Videoton kapusának.

Akár ki is használhatta jobban a győri gólképtelenséget a Videoton II., azonban a gyors hazai kontrák végét mindig tanácstalanság fogadta, a lelassult akciókat aztán még időben lekapcsolták az ETO védői.

Sejben egyetlen góljával a végül Videoton II. nyerte meg a Tatabányán rendezett NBIII-as mérkőzést, miután a mérkőzés hátralévő részében sem sikerült a Videoton kapujába betalálni a győri csapatnak.

A döntetlen viszont sokkal közelebb állt a játék képéhez, az ETO akár könnyedén megnyerhette volna a Videoton II elleni találkozót, ha csak a felét a kihagyott helyzeteinek berúgja.

Videoton II. – ETO FC Győr 1-0 (0-0)

Videoton II: Horváth - Baksa, Könya, Varga, Schiller, Réti, Lénárt, Sejben, Kovács, Bévárdi, Suljic

ETO kezdő: Kunsági - Vadász, Nagy J., Nagy Á., Varga R. (Illés 80) - Pongrácz, Kulcsár (Kabát 56), Magasföldi - Szabó L., Beliczky (Rácz 56), Zamostny

Gólszerző: Sejben (56)

Online közvetítésünk itt olvasható:

 

Kapcsolódó videó


További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink