Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Szurkolói információk a Videoton FC II - ETO FC Győr mérkőzésre

Tekintettel a szurkolók és a játékosok biztonságára, a Videoton FC II. - ETO FC Győr mérkőzésre Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban kerül sor. A belépés a találkozóra ingyenes.

Szurkolói információk a Videoton FC II - ETO FC Győr mérkőzésre

Az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában a Videoton FC II az ETO FC Győr ellen lép pályára október 2-án, vasárnap 15 órakor. A találkozót eredetileg Sóstón rendezték volna, de a lehetőségeket megvizsgálva az a döntés született, hogy a szurkolótáborok nem választhatók el egymástól megfelelően az edzőpálya mellett, ezért - tekintettel a szurkolók és a játékosok biztonságára - a mérkőzést a tatabányai Grosics Gyula Stadionban fogják lejátszani a csapatok.

Tájékoztatjuk a kedves szurkolókat, hogy a mérkőzésre ingyenes a belépés, a stadion kapui 14 órakor nyitnak.

A Vidi-szurkolók a Grosics Gyula Stadion hazai parkolójában tudnak megállni, amit az Olimpikon utca felől közelíthetnek meg. A találkozót a Főlelátóról tekinthetik meg, ahol büfé is rendelkezésükre áll. 

A vendégszurkolók a Szent Borbála úti vendégparkolót vehetik igénybe, és az onnan nyíló vendégszektorból szurkolhatnak.

vidi.hu

További híreink

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr
Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

Serie A-t megjárt védőt igazoltunk

A 28 esztendős Deian Boldor személyében olasz elsőosztályt megjárt védőt igazoltunk. A szabadon igazolható román középhátvéd a bajnokság egyik legértékesebb játékosa lett.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink