Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Szurkolói információk a Videoton FC II - ETO FC Győr mérkőzésre

Tekintettel a szurkolók és a játékosok biztonságára, a Videoton FC II. - ETO FC Győr mérkőzésre Tatabányán a Grosics Gyula Stadionban kerül sor. A belépés a találkozóra ingyenes.

Szurkolói információk a Videoton FC II - ETO FC Győr mérkőzésre

Az NB III Nyugati csoportjának 9. fordulójában a Videoton FC II az ETO FC Győr ellen lép pályára október 2-án, vasárnap 15 órakor. A találkozót eredetileg Sóstón rendezték volna, de a lehetőségeket megvizsgálva az a döntés született, hogy a szurkolótáborok nem választhatók el egymástól megfelelően az edzőpálya mellett, ezért - tekintettel a szurkolók és a játékosok biztonságára - a mérkőzést a tatabányai Grosics Gyula Stadionban fogják lejátszani a csapatok.

Tájékoztatjuk a kedves szurkolókat, hogy a mérkőzésre ingyenes a belépés, a stadion kapui 14 órakor nyitnak.

A Vidi-szurkolók a Grosics Gyula Stadion hazai parkolójában tudnak megállni, amit az Olimpikon utca felől közelíthetnek meg. A találkozót a Főlelátóról tekinthetik meg, ahol büfé is rendelkezésükre áll. 

A vendégszurkolók a Szent Borbála úti vendégparkolót vehetik igénybe, és az onnan nyíló vendégszektorból szurkolhatnak.

vidi.hu

További híreink

Pontszerzés hazai pályán

Pontszerzés hazai pályán

1-1-es döntetlennel ért véget a szerda esti WKW ETO – Kaposvár találkozó, ahol egygólos vendég vezetés után Lipták Zoltán egyenlített a második félidőben. A hajrában még a győzelmi esélyeink is megvoltak, végül pontosztozkodással zártul a zöld-fehérek csatája.

NÉZD ÉLŐBEN!

NÉZD ÉLŐBEN!

WKW ETO FC Győr - Kaposvári Rákóczi FC Merkantil Bank Liga 2. forduló

Szerdán jön a Kaposvár

Szerdán jön a Kaposvár

Szerda este 19:00 órakor a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában a tavaly még az élvonalban szereplő Kaposvári Rákóczi FC-t fogadjuk hazai pályán. Szurkoljunk együtt az első hazai győzelemért! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink