Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

MK: Kiütéses győzelemmel a nyolc között!

Szombat este lámpafényes mérkőzésen, a DVTK stadionjában 8-0-ás győzelmet arattak az NBII-t magabiztosan vezető miskolciak ellen. Úgy tűnik Süle Dóra is megtalálta a góllövő cipőjét, 4 góllal vette ki a részét a sikerből.

MK: Kiütéses győzelemmel a nyolc között!

Nehezen indult a találkozó számunkra, az első játékrész fele a körülményekkel való megbarátkozásról szólt. A 23. percben a szélen vezettünk szép támadást, amit a védelemből fellépő Fél Patrícia beadása követett, majd Süle Dóra érkezett jól és pofozta be a játékszert a hálóba. (0-1) A találat megadta a csapat számár a kezdő löketet és bő tíz perc után ismét Süle próbálkozott, lövése a felső lécről vágódott a kapuba. (0-2)

A második félidőben óriási mezőfölényt alakítottak ki a lányok, ami gólokban is megmutatkozott. Az ellenfél szinte még az öltözőben volt, mikor Dikanová is beköszönt távoli bombájával. (0-3) Ideje sem volt feleszmélni a miskolciaknak, a középkezdést követően egy gyors labdaszerzés után már Süle örülhetett a triplájának, (0-4) aki ezzel még nem fejezte be a gólgyártást 6 perc múlva újabb találatot értékesített. (0-5) A lányok nem elégedtek meg, továbbra is nyomás alatt tartották a hazai csapatot. A 64. percben Öreg Cintia cselezte magát tisztára és távoli kísérlete a hosszú alsóban landolt. (0-6) A hét elején még a nemzeti csapatot erősítő Németh Loretta is feliratkozott a góllövők közé, egy csibész labdaszerzés után higgadtan gurított a hálóba. (0-7) Az utolsó percekben a csereként beállt Kalmár Vivien egy kipattanó labdából nyolcra növelte az előnyünket, ezzel együtt beállítva a 0-8-ás végeredményt.

Kijött az osztálykülönbség a piros-fehérekkel szemben, kirobbanó formában a csapat, ilyen arányban is megérdemelt a siker. A hétvégén folytatódik a bajnokság, a Jet Sol liga 6. helyén álló Kókát fogadjuk szombaton 11:00 órakor. A három győzelmünk mellet, egy döntetlen és egy vereség a mérlegünk, ezzel holtversenyben a dobogó harmadik fokát fogaljuk el. Továbbra is növelnénk előnyünket, így nem lehet kérdés, hogy a következő bajnokin is a három pontért szállunk harcba.

Fórizs Sándor (DVTK, vezetőedző): - Arra készültünk egész héten, hogy egységes csapatként megpróbáljuk hiba nélkül lehozni a mérkőzést. Ebből a nyolc gólból, hat komoly egyéni hibából született. Egy másodosztályú csapat nem bírja el azt, hogy az ellenfélnek ilyen előnyt adjunk. Most a lányok érezhették a saját bőrükön, hogy mi a különbség az első és a másodosztály között, azt, amit minden edzésen és mérkőzésen elmondok nekik. Nem történt semmi különös, az élet megy tovább. Célunk továbbra is az NB II-es bajnokság megnyerése, ezért dolgozunk. A lányoknak elmondtam az öltözőben, hogy ebből a vereségből is tanulni kell, és ez a vereség is a csapat hasznára válik a későbbiekben.

Förch Női Magyar Kupa - 3.forduló 
ZTE - Viktória-Szombathely 0-19
Astra HFC - Budapest Honvéd 4-0
Kelen-Budaörs - SC Sopron 5-1
DVTK - ETO FC Győr 0-8
PMFC - MTK 0-9
Videoton FC - Kóka FNLA 0-12
Ferencvárosi TC - Újpesti TE 7-0 
ASE Paks - Szent-Mihály (Szeged) A Paks visszamondta a találkozót. 

Hajrá ETO, hajrá lányok!


Förch Női Magyar Kupa 3. forduló
DVTK - ETO FC Győr 0-8 (0-2)
Miskolc, Diósgyőri Stadion 400 néző

Diósgyőri VTK: Varga L. - Váradi, Miliczki, Kresák, Boros K., Paranai (Bukovszki 77.), Bernáth, Vachter, Kovács A., Szőke (Kerekes 68.), Újvári (Herczeg 86.).
Vezetőedző: Fórizs Sándor


ETO FC Győr: Szőke Nagy - Fél A., Gődér, Fleck, Fél P. (Kovács 57.), Dikanová (Kalmár 57.), Öreg, Sárosi, Süle (Németh N. 71.), Dénes, Németh L.
Vezetőedző: Horváth Tamás

Gólszerzők: Süle (23.,35.,49.,54.), Dikanová (47.), Öreg (64.), Németh (86.), Kalmár (90.)

Képek: dvtk.eu 

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink