Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Lendületben várjuk a III. Ker-t

A Veszprém és a Hévíz legyőzése után, a múlt héten előbb a kupában kiütötte a Debrecent, majd az NB III-ban idegenben fölényesen győzte le a Honvéd II-t az ETO. A III. Ker. VSE ellen remélhetőleg még jobb lesz a csapat és feljebb araszol a tabellán.

Lendületben várjuk a III. Ker-t

A vendégek a 9. helyen állnak 10 pontot szerezve – öt ponttal a Győr mögött a tabellán. Három győzelem, egy döntetlen és egy vereség az eddigi mérlegük. Legyőzték a Videoton II-t, és a Diósdot és a Komáromot, ezeken a mérkőzéseken kétszer négy, egyszer öt gólig jutottak. A Csorna és a Puskás Akadémia szoros meccsen vette el tőlük a 3 pontot. Ez is mutatja, a tavalyinál szervezettebb, a támadásokban eredményesebb III. Ker gárdája ellen nehéz mérkőzésre számíthat az ETO szombaton.

A mérkőzés 2016. szeptember 24-én, 18 órakor kezdődik Győrben az ETO Park Stadionban. Az időjárás várhatóan nem fogja megzavarni az emelkedő számú győri nézők számára a szurkolást.

További híreink

Döntetlen a nyugati rangadón

Döntetlen a nyugati rangadón

A Merkantil Bank Liga 8. fordulójában csapatunk nyugati rangadón fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját, ahol nem bírt egymással a két csapat, és 1-1-es döntetlen született.

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink