Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Kulcsfigurák voltak új igazolásaink

Az átigazolási időszak utolsó perceit kihasználva több játékos is érkezett klubunkhoz. Magasföldi József és Zamostnyi Balázs néhány nap leforgása alatt máris döntő szerephez jutott.

Kulcsfigurák voltak új igazolásaink

Jobb debütálásról álmodni sem lehet. Szép játék, idegenben aratott győzelem az első győri meccseden, ráadásul két góllal is hozzájárultál a sikerhez.
Ilyen bemutatkozásról álmodtam, de ehhez a srácok is kellettek, nekik és a stábnak is köszönöm.  Nem bízzuk el magunkat ettől a győzelemtől, mert fel kell jutnunk.  Értékeljük, megbecsüljük és reméljük ezzel egy győzelmi szériát indítottunk el, mert ez fogja összekovácsolni a csapatot.

Egy ilyen nyitány után mik az első benyomások?
Egyelőre minden pozitív, jól érzem magam habár furcsa volt egy új csapatba bekerülni, néhány játékost ismertem már, de a többségüket nem.  Kezdek beilleszkedni, ha minden rendeződik, utolérem magam és még jobb teljesítményre leszek képes.

Hogy értékeled a csapatot az eddigiek alapján?
A csapat nagyon jó játékosokból áll, sokra lehetünk hivatottak, ez a hétvégi meccsen is látszott. Rúghattunk volna több gólt is, de ez majd mind jönni fog, ha jobban összeszokunk. 

Magasföldi József a tavalyi szezonban kiharcolta a feljutást a Mosonmagyaróvárnak és itt is hasonló kihívások várnak rá, a hétvégén már lépéseket is tett efelé.  Mit gondolsz eddig az itt eltöltött néhány napról?
Teljesen jó az első benyomás, jól érzem magam a csapatnál, profi helyre kerültem. Nagyon fontos volt a győzelem, szerencsére ezt egy nem rossz játékkal sikerült elérni ahhoz képest, hogy két napunk volt felkészülni a mérkőzésre. Erre lehet építeni, de természetesen rengeteg munka vár még ránk.

Hosszú idő után, több NBI-es klubot megjárva nevelőegyesületednél folytatod a pályafutásod. Milyen változást hozott számodra?
Egy ismerős közegbe tértem vissza a stadiont leszámítva ismertem a terepet. Azt gondolom, hogy egy plusz motivációt jelent, hogy hétről hétre ilyen stadionban, ilyen körülmények között készülhetünk.  Ehhez már csak mi tudunk hozzá tenni, hogy minél sikeresebbek legyünk.

További híreink

Folytassátok Fiúk!

Folytassátok Fiúk!

Reméljük, a jó tavaszi kezdés lendületet ad csapatunknak a Siófok elleni mérkőzésre is. Hajrá ETO!

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Bemutatkozik Vashkeba Vasyl

Ismerjük meg új igazolásainkat! Most Vashkeba Vasyllal beszélgettünk az első élményeiről. A fordításban segítségünkre volt Szimcso Viktor és Hidi Sándor.

Szimcso Viktor hosszabbított

Szimcso Viktor hosszabbított

Nagy örömünkre szolgál, hogy Szimcso Viktor ma újabb 2 évre szóló szerződést írt alá az ETO-val.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink