Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Nehezen nyert az ETO Tatabányán

Győri mezőnyfölény és hazaiak betömörülő védekezése jellemezte végig a küzdelmes mérkőzést, amin Szabó Lukas távoli lövéséből született a győztes találat. A hajrában Kunsági bravúrjai kellettek a győzelem kiharcolásához, a Tatabánya kisebb szerencsével otthon tarthatta volna az egyik pontot.

Nehezen nyert az ETO Tatabányán

Nehezen törte fel az ETO Tatabánya védelmét az első félidőben, azonban a 43. percben Szabó Lukas távoli lövése utat talált a Bányász kapujának bal alsó sarkába, ami végül elég volt a győri győzelemhez.

Igaz a Győr irányított az első félidőben, azonban a mezőnyfölényét sokáig nem  tudta gólra váltani csapatunk. A 18. percben egy szöglet után kiejtette a hazai kapus a labdát és Kulcsárnak majdnem sikerült a kapuba kanalazni azt, ám a játékvezető szabadrúgást ítélt kifelé. A betömörülő védelem ellen pontosabb és gyorsabb támadó játékra lett volna szüksége az ETO-nak. Az első 45 perc hajrájára megélénkült győri támadások eredményre vezettek, kétszer Balajti került nagy helyzetbe, előbb bevetődve kapura tolt labda fölé szállt, majd mikor jó volt az irányzék, a Bányász kapusa tolta ki a felső sarokba tartó labdát.

Ezután végre Szabó Lukas szerezte meg a vezetés a 43. percben (0-1). Átlövése védhetetlenül vágódott a a kapu bal alsó sarkába. Az ETO vezetése megérdemelt volt, érett a vendég találat.

A szünet után megmaradt a játék képe, az ETO irányított és próbálta növelni előnyét a szépszámú ETO szurkolók előtt. A Bányász sokáig nem vállalt több kockázatot, de érezhető lett a mérkőzés végére, hogy a hazaiak többet támadnak.

A hajrára aztán megélénkültek a hazai rohamok az egyik pont megszerzéséért, több veszélyes szögletet is rúghatott a Tatabánya, de az ETO FC Győr védelme jól oldotta meg a feladatát.

A Tatabánya végül a mérkőzés utolsó két percében egyenlíthetett volna, azonban Kunsági bravúrjai megakadályozták a hazai gólt, így ha nehezen is, de megérdemelten szerezte meg a 3 pontot Tatabányán az ETO FC Győr.

Nyugati csoport eredmények 3. forduló

Bp. Honvéd-MFA–Puskás Akadémia II 3–1
Csorna
–Videoton II 4–1
Hévíz–Diósd 1–2
Veszprém–Ajka 0–0
Érd–Gyirmót II 4–0
Tatabánya–ETO FC Győr 0–1
Andráshida–Sárvár 1–0
Kaposvár–Csepel 3–0
III. ker. TVE–Komárom 4–1

 

Kapcsolódó képek

További híreink

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az óbudaiak elvitték a három pontot

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 8. fordulójában fiataljaink az óbudai III. Ker. TVE gárdáját fogadták hazai pályán, ahol ideálisnak nem nevezhető körülmények között egygólos vendég győzelem született.

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Kétgólos győzelem Zsámbékon

Zsámbékon kezdte meg csapatunk a MOL Magyar Kupa küzdelmeit az idei kiírásban, amely a harmadik fordulóban Zsámbékra látogatott, és 2-0-s győzelmet aratott.

MOL Magyar Kupa: Zsámbéki SK - ETO FC Győr

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink