Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Triplázott az ETO a MITROPA KUPÁN!

Zsinórban harmadik alkalommal is nyerni tudott a Mitropa Kupán a Rába ETO futsal csapata. A Rába csupán egyetlen gólt kapott, mellette 23-at rúgott, így a kétszeres címvédő ETO szerezte meg a végső győzelmet Ausztriában.

Triplázott az ETO a MITROPA KUPÁN!

A hatszoros bajnok ETO egyedül a Tango Hodoninnal nem bírt, pedig végig fölényben játszott.

A csehek elleni 1-1-es döntetlen után azonban beindult a győri henger. A német TV Wackersdorf ellen 15 találat, a rendező osztrák Stella Rossanál, pedig hét gólos ETO győzelem született.

A legjobb győri góllövő a nyolc gólos Alex lett, de kivette a részét a gólgyártásból Seidler (5) és Juanra (4) is. Mellettük szintén betaláltak a friss szerzemények, Vas Ádám (1), Leandrinho (1), Bognár Bálint (2) és Davide (2). A Rába csupán egyetlen gólt kapott, mellette 23-at rúgott, így a kétszeres címvédő ETO szerezte meg a végső győzelmet Ausztriában, a bécsi Mitropa Kupán.

Marcos Angulo (Rába ETO vezetőedzője): Ez a torna nagyon fontos volt nekünk, mert rengeteg dolgot tudtunk gyakorolni az első megmérettetés előtt. A Tango Hodonin ellen játszottunk, akik nagyon hasonló stílust képviselnek, mint a magyar bajnokságban szereplő csapatok.  Sok problémánk volt a védekezéssel, de megvoltak a lehetőségeink. Úgy gondolom, hogy tudunk jobban is játszani, az első két mérkőzés túl könnyed volt számunkra. Edzünk, készülünk továbbra is, de nagyon boldog vagyok, hogy ismét elhódítottuk a Mitropa kupát, ugyanis még csak a felkészülési időszakban járunk.


Eredmények:
Stella Rossa Wien (AUT) – TV Wackersdorf (GER) 6-1
ETO Futsal Györ (HUN) – FC Tango Hodonin (CZE) 1-1
Gólszerzők: Leandrinho 18’

TV Wackersdorf (GER) - ETO Futsal Györ (HUN) 0-15
Gólszerzők: Alex 3, 5, 6, 16, 23, 39, Bognár 8, 23, Davide 14, Seidler 18, 32, 32, Juanra 24, 35, 37

Stella Rossa Wien (AUT) – FC Tango Hodonin (CZE) 1-4
FC Tango Hodonin (CZE) - TV Wackersdorf (GER) 4-4

Stella Rossa Wien (AUT) - ETO Futsal Györ (HUN) 0-7
Gólszerzők: Vas 11, Seidler 16, 32, Alex 19, 25, Davide 23, Juanra 26

Mitropa Kupa 2016 végeredménye:
1. Rába ETO (HUN) 7p
2. FC Tango Hodonin (CZE) 5p
3. Stella Rossa Wien (AUT) 3p
4. TV Wackersdorf (GER) 1p

 

További híreink

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

NYOLCADSZOR IS BAJNOK A RÁBA ETO

Az elmúlt 9 évben nyolcadszor lett bajnok a Rába ETO. Ez hatalmas, és maradandó teljesítmény minden sportban, így a mi futsalunkban is.

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Egyetlen meccsre a bajnoki címtől!

Pénteken folytatódik a futsal bajnoki döntő, jön a 3. felvonás! A Győr két meccs előnyben várja az összecsapást, amennyiben nyernek Juanráék, az ETO Futsal megvédi címét és nyolcadszor bajnok! A mérkőzést online, élőben közvetíti az m4sport.hu.

Büntetőkkel ETO győzelem!

Büntetőkkel ETO győzelem!

Küzdeni tudás, csapategység, szív diadala a győri parketten! A végletekig kiélezett összecsapáson 2-2-re végeztek a felek, majd a hosszabbítás sem tudott dönteni (3-3). Az ETO a szétlövésben végül 3-2-re le tudta győzni a Berettyóújfalu csapatát. A Győr 2-0-ra növelte előnyét a bajnoki döntőben.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink