Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Sikeres főpróba a Trabzonspor ellen

Rendkívül magas intenzitású mérkőzésen sikerült az ETO-nak egy vállalható eredményt elérnie a török bajnoki címre törő Trabzon ellen, amely több válogatott játékost is felvonultatott a győri felkészülési mérkőzésésen.

Sikeres főpróba a Trabzonspor ellen

Török mezőnyfölényt hozott az első 15 perc, azonban nagyobb helyzetig csapatunk jutott el. Az 5. percben egy formás akció végén Rácz Ferenc törhetett kapura, azonban a vendég hálóőr bravúrral védett.

A 7. percben az ETO szöglethez jutott, azonban egy rossz kombinációt követően emberfölényes kontrát tudott indítani a török gárda, amelyet Erdogan révén góllal fejeztek be (0-1).

A folytatásban kiegyenlítődött a játék képe, és a levegőben érezni lehetett a hazai gólt. amelyhez Szabó Lukács állt legközelebb.

A második játékrészben a fiatal tehetségeink is szóhoz jutottak, valamint a szurkolók nagy örömére Kabát Péter is pályára lépett a 60. percben. Habár a győriek rendkívül biztatóan játszottak, a 70. percben egy szabadrúgást követően Erdogan megduplázta a vendégek előnyét (0-2).

A hajrában Fekete Tamás kapott egy kiváló indítást, aki a 16-oson belül ballal tökletesen tekert az érkező Kabát fejére, aki azonban nem tudta megszerezni a zöld-fehérek szépítését.

A mérkőzés játékképe alapján van okunk bizakodni egy szép bajnoki szezonban.

ETO FC Győr - Trabzonspor 0-2 (0-1)

Gólszerzők: Erdogan (7, 70)

ETO FC Győr: Kunsági, Simonfalvi, Nagy Á., Vadász, Nagy J., Lázár, Pongrácz, Kulcsár, Szabó L., Rácz, BalajtiCserék: Horváth, Gyagya, Szalai, Kiliti, Illés, Koncsag, Kabát, Vankó, Szabó, Fekete, Illés
Vezetőedző: Bekő Balázs

Trabzonspor: Kivrak, Yavru, Akbas, Edogan, Yokuslu, Demirok, Vural, Ekici, Artarslan, Sheidaev, Durica
Cserék: Yumlu, Karadeniz, Ömür, Akakpo, Alsan, Yazici, Övüc
Vezetőedző: Kazim Ersun Yanal

Kapcsolódó képek

További híreink

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Időpontváltozás: ETO Akadémia - Tatabányai SC

Az előzetesen december 5-re (vasárnap) kiírt ETO Akadémia - Tatabányai SC bajnoki mérkőzés a két klub megegyezése értelmében egy nappal korábban, december 4-én, 11 órától kerül megrendezésre.

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Száz éves lenne a legenda-Kisalföld lapszemle

Napra pontosan száz évvel ezelőtt, 1921. november 29-én született Gőcze Sándor, az ETO egykori labdarúgója, aki a klub történetében másodikként mutatkozhatott be a magyar válogatottban.

Újabb hazai kudarc

Újabb hazai kudarc

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójába a Szeged gárdáját fogadta a WKW ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata. Az első félidő gól nélküli döntetlennel ért véget, ám a második játékrészben a Szeged két góllal eldöntötte a három pont sorsát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink