Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Új igazolások: Vőfély Noémi és Dominika Dikanová

Az ETO színeiben folytatja pályafutását a két exastrás, a többszörös szlovák válogatott Dikanová és a korábban már az ETO-ban is megforduló Vőfély Noémi.

Új igazolások: Vőfély Noémi és Dominika Dikanová

Hétfőn megkezdték a felkészülést női labdarúgink. Ahogy korábban jeleztük négyen távoztak csapatunktól, de a csapat magja továbbra is együtt marad, melléjük viszont komoly erősítések várhatóak. Vőfély és Dikanová fiatal kora ellenére rutinosnak mondható, hiszen mindkettejüknek már 3 NBI-es szezon is a lábában van. Reméljük minél hamarabb a csapat erősségévé válhatnak és stabilitást hoznak a védelmünkben és a középpályánkban egyaránt. 


Vőfély Noémi (21 éves, védő)

Nono már 10 éves kora óta igazolt labdarúgó. A 2009/10-es szezonban már megfordult U17-es csapatunkban is, ezt követően pedig a fővárosba vezetett az útja, ahol rövid időn belül az FTC-hez került. A tavalyi szezonban az Astra játékosa volt, de sérülése miatt szinte csak ősszel tudott játszani. Saját elmondása szerint már nagyon várja, hogy tét mérkőzésen is visszatérhessen a pályára és edzésről edzésre ki tudja hozni magából a maximumot.

- Az első NB1-es klubom az ETO volt, de 7 évvel ezelőtt eligazoltam a Ferencvároshoz. Azóta Pesten éltem, de ez év márciusában hazaköltöztem Győrbe, viszont a focit nem szerettem volna abbahagyni, így magától értetődő volt, hogy egykori klubomban folytassam. Más részről pedig, mindig is szerettem volna újra az ETO színeiben játszani, hiszen gyerekkorom óta a zöld fehéreknek szurkolok.

Mik az első benyomásaid a csapatról?

- Szerencsére jó páran csapattársaim voltak már a lányok közül akkor, amikor először az ETO-hoz kerültem es a válogatottnál is sokszor találkoztunk. Őket már régebb óta ismerem, de a többiek részéről is nagyon pozitív fogattatásban részesültem.


Dominika Dikanová (21 éves, középpályás)

Dolly személyében egy többszörös szlovák válogatott játékost üdvözölhetünk csapatunkban. De ő nem csak nagypályán teljesít kiválóan, hanem futsalban is. Ennek megfelelően már ott is magára ölthette Szlovákia válogatott mezét.

- Úgy éreztem, hogy szükségem van váltásra, mehettem volna máshová is, de végül a Győrt választottam. Előnyt élvezett az is, hogy itt tudok futsalozni és focizni is.

Mik az első benyomásaid a csapatról?

- A lányok nagyon kedvesek, a pályán ügyesek ennél több nem is kell. Azt hiszem, hogy jól kijövünk majd egymással.

 

A lányoknak sikeres beilleszkedést és jó teljesítményt kívánunk!

Hajrá ETO, hajrá lányok!

 

eto.hu Baracskai Ádám

További híreink

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Döntetlen a cseh rekordbajnok ellen

Újabb felkészülési mérkőzésen van túl az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata, ahol a Bajnokok Ligája főtáblás és a cseh rekordbajnok Sparta Praha együttese ellen 1-1-es döntetlenre végzet Znojmo-ban.

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Időben váltott sportágat Vida Boglárka - Kisalföld lapszemle

Az év legjobb sportolóinak, felfedezettjeinek névsorában manapság még hiába keresnénk Vida Boglárka nevét. De a 19. életévét március végén betöltő ETO-futballista kortársaival a legjobb úton van afelé, hogy előbb-utóbb a legnépszerűbb sportág női szakágából is kandidáljanak képviselőket.

Kocsán triplával debütált

Kocsán triplával debütált

Lejátszotta első felkészülési mérkőzését az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata is. Hölgyeink a szintén élvonalbeli MOL Fehérvár FC vendégeként léptek pályára, és kétszer ötven perces meccsen magabiztos győzelmet arattak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink