Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Indul az U19 Prágába

A CEE Cup-on vesz részt az ETO U19-es csapata, ahol Kelet-Európa legjobb utánpótlás csapatai mellett, kínai és brazíl csapatokkal is találkozhat. A csoportmérkőzéseken a Sparta Praha és a Beijing Renhe ellen játszunk.

Indul az U19 Prágába

A nyár három rangos nemzetközi utánpótlástornájából elérkezett a második, hiszen az U17 és U19-es csapatokból összeállított gárda elindult Prágába, hogy részt vegyen a CEE Cup-on. Júniusban az U15 és U16-os csapat az All Stars tornán vett részt szintén Prágában, majd augusztus 26.-28.-ig az ETO kupa kerül megrendezésre, amelyen részt vesz a Lazio, Rapid Wien, DAC, Slovan Bratislava, Slavia Praha, Bohemians és az ETO FC Győr.

Az U19-es csapatot nyártól edző Jakl Antal komoly kihívások előtt áll, hiszen korábban kétszer indult az ETO a tornán és mindkét alkalommal megnyerte. Olyan játékosok vettek részt korábban ezen a tornán, mint Lenzsér Bence, Mervó Bence, Kalmár Zsolt vagy Bénes László. Utóbbi a torna egyik reklámarca.

Jakl Antal: "Mindösszesen 10 napunk volt arra, hogy a nyári szünet után felkészüljünk erre a nívós tornára. Különböző országok csapatai szerepelnek a tornán, tehát nagyon sokat tudunk tanulni, rengeteg tapasztalatot szerezhetünk. Úgy alakítottunk, az első 10 napunkat, hogy extrém edzéseket tartottunk, ugyhogy megoldjuk ezt a tornát. Az U17 és U19-es csapatból kell összekovácsolni a gárdát. Úgy gondolom, hogy a támadó szekciónk nagyon erős, ők már az NBIII.-as csapattal edzenek. Ők meg fogják határozni a jó szereplésünket."

ETO FC Győr utazó kerete:

Szám Név Poszt
1 Gyurákovics Erik Kapus
2 Nagy Tamás Védő
3 Schillinger Richárd Védő
4 Kiliti Róbert Védő
5 Németh Bence Védő
6 Bagó Bonifác Középpályás
7 Fekete Tamás Támadó
8 Koncsag Martin Középpályás
9 Samodai Áron Támadó
10 Borza Bence Középpályás
11 Ködmön Zoltán Támadó
12 Urbán Richárd Kapus
13 Nagy Márton Védő
14 Mió Balázs Védő
15 Varga József Védő
16 Kelemen Bálint Középpályás
17 Zimonyi Dániel Középpályás
18 Szilvágyi Milán Támadó

Kapcsolódó videó


További híreink

Szurkolói információk a Pápa elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésről
Ismét egy tehetségünk kapott válogatott meghívót
Három pontért utazunk Lébénybe

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink