Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Csütörtök délután bérletátadás!

Július 21-én csütörtökön az ETO Shop-ban kerül sor a 2016/17-es szezonra igényelt bérletek átadására. Jelenlétükkel színesítik a programot az NBIII-as csapat labdarúgói, akik 13-18 óráig fogadják majd az érkezőket.

Csütörtök délután bérletátadás!

BÉRLETVÁSÁRLÁS 2016/17

Csapatunk játékosai visszavásárlási garanciát vállalnak a bérletekre!

Abban a nem várt esetben, ha a 2016/17-es bajnokságban elért eredmények alapján nem jut fel csapatunk a másodosztályba, a játékosaink visszavásárolják a bérleteket. Így sikertelen szezon esetén bérletes szurkolóink részére a mérkőzések megtekintése ingyenessé válik. – Reméljük, hogy ez nem fog bekövetkezni!

A bérleteket 5.000 Ft - 15.000 Ft-ig lehetséges megvásárolni az ETO Parkban található ETO SHOP-ban annak nyitvatartási ideje alatt. /Hétfőtől szombatig 10.00 – 18.00 óra, illetve vasárnap 9.00-13.00 óráig/

A bérletárusítás július 15.-én kezdődik. Tavalyi bérletettel (is) rendelkező szurkolóink számára július 21-ig fenntartjuk a jelenlegi helyüket. Új bérlet vásárlására és vagy helyváltoztatásra július 22.-től lesz lehetőség mindenki számára az ETO SHOP-ban. Az MTE és DAC II. elleni hazai felkészülési mérkőzések alkalmával a pálya mellett is lehetőség nyílik a bérletvásárlásra.

AJÁNDÉK A BÉRLETESEKNEK

A legjobb helyekre szóló pártolói bérlet 15 000 Ft-ba kerül és mellé egy ETO vezérszurkoló által tervezett egyedi pólót adunk ajándékba. Az ajándék pólót előre legyártattuk, így azok azonnal átvehetők. Az augusztus 6-ai hétvégével kezdődő szezon első hazai meccsén, minden 18 év feletti bérletes szurkolónk vendégünk egy pohár sörre.

JEGYVÁSÁRLÁS 2016/17

Az NBIII.-as mérkőzésekre 500 Ft-ért az emeleti Q, illetve a földszinten az A,B szektorba váltható jegy, 1000 Ft-ért a G és C szektorba, 1500 Ft-ért a földszinti középső három (D,E.F) szektorba - bérletesek által szabadon hagyott helyeire - lehet belépőt váltani. a mérkőzés előtt 2 órával nyitó jegypénztárakban vagy az ETO Parkban található ETO SHOP-ban.

FUTSAL

Futsal mérkőzésekre a Magvassy Sportcsarnok főbejáratánál vagy az ETO SHOP-ban lehet a jegyeket megvásárolni egységesen 500 forintért minden korosztály számára.

A megvásárolt bérletek érvényesek a Futsal mérkőzésekre is!


További híreink

Szurkolói információk a Pápa elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésről
Ismét egy tehetségünk kapott válogatott meghívót
Három pontért utazunk Lébénybe

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink