Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Póczik és Glázer az ETO öregfiúk edzői

Póczik és Glázer az ETO öregfiúk edzői Póczik József lett az ETO öregfiúkcsapatának edzője. A győriek kiváló középpályása a márciusban elhunyt Verebes József utódja lett.

Póczik és Glázer az ETO öregfiúk edzői

„Óriási megtisztelés ez a feladat. Az ETO számomra a legelső klub Magyarországon, így nem csoda, hogy nagy örömmel folytatom Verebes József munkáját. Minden volt ETO futbalistára számítunk, aki még pályára tud lépni.” – fogalmazott az egykori játékos.

Szániel János, az ETO volt legendás vezetője, az ETO 100 Baráti Kör társelnöke menedzserként segíti az öregfiúkcsapatot.

„Örülök, hogy a mostani elnök, Drucskó Zoltán jóváhagyásával megmarad az öregfiúkcsapat. Az együttessel a vidéket járva gyakran tapasztaltuk, mennyien szeretik ezt a klubot. Számunkra is fontos, hogy sok helyre eljussunk. Az egyesület kérése volt, hogy Póczik József vegye át, s Glázer Róberttel közösen irányítsák a csapatot. Nem lesz könnyű dolguk, azt is tudom, nem egyszerű összehozni néha a társaságot.”

A csapat technikai feladatait ellátó Mohay Gábor várja az együttest fogadni szándékozó települések jelentkezését. Érdeklődni lehet a 30/9843-343-as telefonszámon lehet.

KISALFÖLD.

További híreink

Szurkolói információk a Pápa elleni MOL Magyar Kupa mérkőzésről
Ismét egy tehetségünk kapott válogatott meghívót
Három pontért utazunk Lébénybe

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink