Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Bemutatkoznak az ETO új igazolásai

7 új játékosával a fedélzeten kezdi meg felkészülését az ETO FC Győr a következő szezonra. Az érkezők egytől-egyig NBI és NBII-es rutinnal rendelkező játékosok, akik közül többen utánpótlás válogatottakban is szerepeltek.

Bemutatkoznak az ETO új igazolásai

Simonfalvi Gábor
A 28 éves védő / középpályás a ZTE csapatától igazol az ETO-hoz, ahol az első mérkőzését 2005-ben épp a Győr ellen játszotta. Pályafutását, az eddig két pécsi kitérő mellett, Zalaegerszegen töltötte, 67 elsőosztályú és 138 másodosztályú mérkőzéssel a lábában nagy stabilitást adhat a védelmünknek.

Földes Milán
A 23 éves jobbhátvéd az előző szezont a Dorogban töltötte, de korábban a Kaposvárral szerepelt az elsőosztályban. A jobbhátvéd többször felölthette már az utánpótlás válogatott mezét.

Graszl Károly
A 31 éves tapasztalt védő 82 mérkőzésen 4 gólt szerzett az elsőosztályban. Korábban megfordult már a Kaposvár, Siófok és a Gyirmót csapatánál, de egy szezont Cipruson is töltött légiósként a 192 centis védő.

Balajti Ádám
Tagja volt a magyar korosztályos válogatottnak az egyiptomi 2009-es U20-as labdarúgó-világbajnokságon, ahol a csapat bronz érmet szerzett. Balajti a Ghána elleni elődöntőben gólt szerzett. Az előző szezonban Szolnokon játszott, 70 NBI.-es mérkőzésen szerepelt a Diósgyőr, Debrecen, MTK és az Újpestben

Tajthy Tamás
A 24 éves középpályás a 2010-ben az ETO ellen debütált az NBI.-ben, azóta összesen 58 mérkőzésen lépett pályára az Újpest és a Pápa mezében. Az előző szezonban az NBII.-es Mezőkövesddel harcolta ki a feljutást az NBI.-be.

Kulcsár Kornél
2010-ben tagja volt a hazai rendezésű U19-es elitkör selejtezőiben induló magyar válogatottnak. A még mindig csak 24 éves középpályásnak 70 NBI.-es mérkőzése van, szerepelt a Kaposvár, Haladás, ZTE, Pápa csapatában, az előző szezonban a Kisvárda csapatánál 17 mérkőzésen lépett pályára.

Fejes János
A Honvéd játékosa volt a korábbi években, két alkalommal pedig a Gyirmótnál szerepelt kölcsönben. A 23 éves játékos 56 találkozón szerepelt az NBII.-ben és 4 találkozón kapott szerepet az elsőosztályban. A balhátvéd U19-es válogatottnak is modhatja magát.

Kapcsolódó videó


További híreink

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma lenne 82 éves Verebes József

Ma ünnepelné 82. születésnapját a legendás mesteredző, a nyolcvanas évek aranycsapatának sikerkovácsa.

Távozik Tímár Krisztián

Távozik Tímár Krisztián

A mai naptól már nem Tímár Krisztián az ETO FC Győr vezetőedzője. A klub vezetősége kedden azonnali hatállyal szerződét bontott a szakemberrel. Helyét Antonio Munoz veszi át, aki eddig a harmadosztályú ETO Akadémiát irányította.

Befejezte, de nem búcsúzott

Befejezte, de nem búcsúzott

A győri szempontból sikeresen megvívott ETO-Haladás női Magyar Kupa elődöntő mérkőzés előtt búcsúztatta el a klub nevében Horváth Cs. Attila szakágvezető Fél Patríciát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink