Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Futsal U20: Majdnem szép búcsú a szezontól

A hajrában kétgólos hátrányból jött vissza meccsbe az ETO U20, végül 4-4-re egalizáltak fiaink a Rubeola U20-as gárdája ellen.

Futsal U20: Majdnem szép búcsú a szezontól

A Rába ETO U20-as korosztálya 4-4-es döntetlent ért el hazai pályán a dobogóra is esélyes Rubeola ellen egy változatos és izgalmas mérkőzésen. A győri fiatalok kétgólos hátrányból mentették meg az egyik pontot, így a szünet utáni játék mindenképpen dicséretes, mivel az egyenlítés után volt esélyük a hajrában a győzelem megszerzésére is.

A Győr U20-as futsalos korosztálya ezzel a záró döntetlennel így várhatóan - a tavalyi évhez hasonlóan - a Felsőház 5. helyét szerezte meg, ami sajnos csalódás a játékosaink képességét tekintve. Remélhetőleg jövőre jobban koncentrálnak a fiúk és a szoros és megnyerhető meccseket sikerül megnyerniük a jövőben.

Rába ETO-Rubeola FC 4-4 (1-2)

Gólszerzők: Trencsényi M. (13, 39), Závodszky Gy. (32), Sáhó K. (36), illetve Juhász M. (10), Tápi T. (15, 28), Koncz A. (35)
ETO: Csonka K. – Kulcsár, Sárközi, Trencsényi, Kiss
Csere: Pörgei, Závodszky, Maár, Sáhó, Jakatics, Farkas, Tamás, Baross
Vezetőedző: Máté Szilárd

Rubeola: Gárdosi – Miletics, Várkonyi, Juhász, Koncz
Tápi, Halácsy
Vezetőedző: Takó Csaba

Máté Szilárd (ETO vezetőedzője): Gratulálok az U17 csapatunk bajnoki címéhez, a tavalyi ezüstérmünk után sikerült felérni a csúcsra, megérdemelten lettek bajnokok, kiemelkedtek a mezőnyből! Ma mi is emelt fővel búcsúzhatnak ettől a viszontagságokkal teli szezontól, megmutattuk, hogy tudunk küzdeni és jól futsalozni is, annak ellenére hogy ma csak döntetlent játszottunk. Kétszer kétgólos hátrányból is felálltunk, és hajszálon múlott, hogy nem győzelem lett a vége. 5 a 4 elleni játékunk is eredményes volt. Sajnálom, hogy nem sikerült felérnünk a dobogóra, pedig ott lett volna a helyünk, sebaj majd jövőre!

Takó Csaba (Rubeola vezetőedzője): A mérkőzés kezdetekor úgy éreztem, hogy nagyon nehéz lesz nyernünk, mert szűk kerettel érkeztünk, ráadásul az első félidőben 3 játékosom kisebb serüléssel szerzett, duplán nehéz volt a helyzetünk. Ennek ellenére én úgy éreztem, ahogy az eredményis mutatta, nagyon közel jártunk a győzelemhez. A végére sajnos elfogytunk, és olyan hibákat csináltunk, amiből törvényszerű volt, hogy riválisunk gólokat szerez és meiatt nem érdemeltünk győzelmet. A játékvezetésről nem szeretnék most bővebben beszélni, úgy érzem, hogy egy-két faultnál nehezebben szólaltak meg a sípok, ez adott esetben átlendíthetett volna bennünket a holtponton. Úgy gondolom, hogy ebben a mérkőzésben ennyi volt számunkra. 

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink