Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Futsal UP: BAJNOK lett a Rába ETO U17!

Beteljesült az U17-esek álma, megnyerték az U17-es bajnokságot! A sors visszaadta kezükbe a bajnoki címért folyó küzdelemben az utolsó lehetőséget, amivel éltek is fiaink, magabiztos győzelemmel - Varju és Klcsó duplájával az élen - megverték hazai pályán a Rubeola együttesét, amivel eldőlt: Győrbe került az U17-es Aranyérem!

Futsal UP: BAJNOK lett a Rába ETO U17!

Kiélezett, jó iramú első félidőben Papp Bence fejesével szerezte meg az ETO a vezetést (1-0), amit a következő támadásból, szép akció végén egalizált a Rubeola Kiss B. révén (1-1). Nem sokat kellett várni az újabb gólra, Varju estében lőtt Simon kapujába a jobb szélről (2-1), újra vezettünk a 4. percben! A szünetig rengeteg helyzetet kidolgozott a győri csapat, azonban a Rubeola kontrák is életveszélyesek voltak. Jó iramú első félidőben maradt a 2-1-es ETO vezetés, így egy gólos győri előnnyel fordultak a csapatok a szünetre, sajnos a győri Mohácsi Márk nélkül mivel a bokája megsérült egy akció végén.

A második 20 percben, a kezdeti Ruebola rohamok megállítása után – amiben a győri kapus Klcsó Gábor bravúrjaival hatalmas érdemet szerzett - az ETO vészkapus játékkal kombinálta játékát, majd kapusunk Klcsó góljával kettőre növelte előnyét (3-1). A gólját megelőzően hatalmas kapufát lőtt a Rubeola, Klcsó hátát az eset után ápolni kellett hosszú percekig, ezután talát be hihetetlen elegáns és okos megoldással a csömöri kapuba. Varju demoralizáló találattal duplázott a 36. percben (4-1), ezután a Rubeola ugyan kozmetikázott Kanyó révén (4-2). Nem volt még vége a győri góloknak, még újabb két kontrával növelni is tudta az U17 a különbéget a hajrában. Klcsó duplázott (5-2) a 38. percben, majd Józsa Kevin telált be közelről (6-2) egy perccel a vége előtt, amivel kialakult a 6-2-es végeredményt.

Az ETO nagy győzelmet aratott a Rubeola ellen és visszavágott a csömöri fájó vereségért. Mivel 6-2-re hozta az utolsó fordulót, megnyerte az Futsal U17 Országos Bajnokságot a Molnár Attila edzette győri csapat. Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Molnár Attila: Nagyon büszke vagyok a csapatomra, mert elbírták az esélyesség terhét, és a második félidőben gólokkal biztosították be a győzelmünket. Végig vezettünk, és csak a második félidő elején éreztem egy kis bizonytalanságot, különben mi irányítottuk a mérkőzést, az történt, amit elterveztünk. Voltak kiemelkedő teljesítmények, de én inkább a csapatot dicsérném, aki pályára lépett mindent megtett a győzelemért. Öt a négy elleni játékunkkal nem tudott mit kezdeni a Csömör, Varju Matyi szó szerint egy bástya volt a védelemben, az pedig, hogy Klcsó Gabi kapusként két gólt lőtt, mindent elmond a teljesítményéről. Keményen megdolgoztunk ezért az eredményért, heti hét -  nyolc edzéssel készültünk egész idényben, ennek az eredménye ez a bajnoki cím. A srácok nagy része tavaly U15 bajnoki címet szerzett Velem, ezt most megfejelték az U17 bajnoki címével. És csak jövőre érnek bele a tizenhetes korosztályba. Így a következő bajnoki szezonban újra az első helyért szállhatnak harcba. Úgy gondolom ezek a srácok megmutatták, hogy igenis tehetségesek, nagy jövő előtt állnak, és sok örömet fognak szerezni akár klub vagy válogatott szinten minden futsalt szerető szurkolónak. 

U17: Rába ETO-Rubeola 6-2 (2-1)

ETO kezdő: Klcsó G. - Varju M., Mohácsi M., Papp B., Tama Á.
Csere: Dóka B., Pécsi B., Józsa K., Németh M., Jeremiás N., Tanka F., Leskó B., Végh A., Győrfi B. Vezetőedző: Molnár Attila | Fotók: Tóth K.

Gólszerzők: Papp B. (3), Varju M. (4, 36), Klcsó G. (26, 38), Józsa K. (39), illetve Kiss B. (4), Kanyó D. (38)

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

Futsal U17: Egyetlen győzelem kell!

Futsal U17: Egyetlen győzelem kell!

Ma este újabb utánpótlás bajnokunkat ünnepelhetjük? Légy Te is tanúja az ETO újabb Bajnoki Címének! Gyertek szurkolni, segítsd a csapatunkat álmai megvalósításában!

Esélyek újratöltve! Bajnok lehet az ETO Futsal U17!

Esélyek újratöltve! Bajnok lehet az ETO Futsal U17!

Saját kezébe vette a sorsát az ETO U17-es futsal csapata a Berettyóújfalun szerzett fölényes győzelmével. A riválisok döntetlen visszaadta a bajnoki cím esélyét a Győrnek, akik ha az utolsó fordulóban legyőzik a Rubeolát, megnyerik a hőn áhított bajnoki trófeát!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink