Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Futsal UP: Az ETO Futsal U15 megvédte bajnoki címét!

Hatalmas sikert ért el az ETO Futsal Club U15-ös csapata, megnyerte a 2015/2016 évi országos korosztályos bajnokságot, ezzel megvédte az előző évben szerzett bajnoki címét!

Futsal UP: Az ETO Futsal U15 megvédte bajnoki címét!

Egy héten belül ötödik tétmérkőzésüket is megnyerték a fiúk, így kétség sem férhet hozzá, jogosan lettek újra bajnokok az egyesület U15-ös futsalosai. Teljesítményük értékét nagyban növeli, hogy míg a Szeged visszalépése miatt a Dunakeszi Kinizsi csapata mérkőzés nélkül jutott a fináléba, addig játékosainknak a pályán kellett kiharcolni a döntőbe kerülést.

A nagy meleg és a csarnok levegőtlensége nagyban meghatározta a a Dévaványa elleni elődöntő első perceit, több pontatlanság volt mindkét oldalon, amiből az ETO jött ki jobban. Próbálkozott ugyan az ellenfél, de szép lassan belelendültek a srácok és három góllal el is húztunk. A kék-fehérek részéről már csak a szépítésre futotta, így készülhettünk a Dunakeszi elleni döntőre, ami nem ígérkezett könnyűnek, hiszen az ország egyik legjobban felkészített csapatával kellett újra farkasszemet néznünk.

Egy héttel ezelőtt kétgólos hátrányból jöttünk vissza a meccsbe és nyertük meg a találkozót, sajnos most sem indult jól a mérkőzés, viszonylag korán hátrányba kerültünk.

Hamar túljutottunk a holtponton, ellenfelünk viszont szép lassan belefáradt a nagy iramba.

Egy gyönyőrű szabadrúgás variációt követően először Szücs Ádám volt eredményes, majd Szabó Tomi pimasz találata csitította le a Dunakeszi szurkolóit. Óriási iram jellemezte a mérkőzés utolsó 15 percét, mindkét térfélen ígéretes támadások és létszámfölényes helyzetek maradtak kihasználatlanul, majd egy kapu előtti kavarodást követően egyenlíteni tudott a Dunakeszi.

Taktikus játék következett ezután a ETO részéről, többet tartottuk a labdát, amit az ellenfél nem bírt lereagálni, ráadásul erővel sem bírták a végjátékot, így Csonka Bálint góljával nagyon közel kerültünk a végső győzelemhez. Még a lefújás előtt is voltak lehetőségeink, de az erdmény már nem változott, így ebben a szezonban is az ETO Futsal Club játákosainak nyakába került a bajnoki aranyérem. Hatalmas gratuláció az egész csapatnak, nagyon megdolgoztak ezért a sikerért a fiúk!

Büksi Zsolt: Mindenkinek köszönjük a támogatását, ebben a sikerben a csapat mellett azért többeknek része volt. Külön szeretnék köszönetet mondani Juanrának, akitől nagyon sokat tanultam az elmúlt években, s kívánom, hogy minél több korosztályban hasonló élményben legyen része a játékosoknak!

Leírhatatlan érzés volt látni a játékosokon, ahogy örültek a lefújást követően, nagyon megdolgoztak ezért a sikerért. Mindig élmény volt nézni őket ahogyan játszottak az edzéseken, az edzőmérkőzéseken, vagy itt, a Final Four-ban. Remélem megvalósítják céljaikat akár a sportban, akár a privátéletben és nem ijednek meg az élet buktatóitól sem. Ma még örülünk, de holnaptól új fejezet indul mindenkinek az életében, így senki sem ülhet babérjain.

Mikor a sors a győzelem trónusára ültet minket, valójában akkor válunk igazán vesztesekké...

Dicsőség kegyeltjének lenni ugyanis múlandó királyság!

GRATULÁLOK FIÚK!!!

Fotó: Simonffy Norbert

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó



További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink