Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Futsal: Kezdődik a Final Four!

Döntőzik a futsal utánpótlás, az ETO Futsal három korosztállyal a Final Fourban!

Futsal: Kezdődik a Final Four!

Az ETO Futsal U13, U15 és U16 lány csapatai kvalifikálták magukat az országos négyes döntőben a múlt héten. Most hétvégén már a bajnoki cím lesz a tét! Sok sikert! Csak az ETO! Hajrá Győr!

Szombaton az ETO Futsal csapatai közül. az U13-asok, vasárnap az U15-ös fiúk és az U16 lány csapat lép(hetne) pályára, az oszágos négyes döntőkben.

A fiúk Budafokon fognak játszani mindkét nap, a lányok pedig Kiskunfélegyházán játszottak volna, de mivel az ETO FC Győr U15 és U17-es nagypályás csapataink óriási téttel bíró mérkőzése lesz szombat és vasárnap – illetve nem sikerült egyességre jutni a többi csapattal a halasztásról – ezért sajnos a lányok nem tudnak elmenni a döntőre.

A fiúk azonban játszani fognak és mivel a tavalyi évben az ETO Futsal U15 nyert, az idei U15-ösök – egy csaknem teljesen új csapattal címvédőként döntőzhetnek. Az U13 pedig a Final Four egyik esélyeseként visszahódíthatja a tavaly előtt megszerzett bajnoki trófeát.

Bízzunk benne, hogy mindkét csapat minél fényesebb éremmel fog hazatérni, azonban már önmagában az is szép teljesítmény, hogy ebben az évben is - immáron harmadszor mind a két korcsoport Final Fourba jutott!

Csak az ETO! Hajrá Győr!

Szombat - U13-as elődöntők:

14:00 Junior Sport Szeac – Váci Futsal SE
14:40 ETO Futsal – Várda SE

Juanra (U13): Rengeteg U13-as csapatból a legjobb négy játszik a Final Four-ban, így tudjuk nagyon nehéz lesz talpon maradni, élvezni szeretnénk a döntőket. Biztos vagyok benne, hogy játékosaim, ahogy a középdöntőben adták a maximumot, úgy ha a döntőben is meg tudják ismételni ezt a szintet, akkor nagyon boldogan fogunk hazatérni. Remélem, hogy a játékosaim, családjaik és a szurkolók élvezni fogják ezt a futsal partyt. Sok szerencsét minden játékosomnak, és az U15 és az U16-os lányoknak is ugyanezt kívánom!

Vasárnap - U15-as elődöntők:

10:00 SZEOL SC – Dunakeszi Kinizsi FK
10:50 ETO Futsal – Déványai SE

Büksi Zsolt (U15): A bajnokság kezdetekor még távolinak tűnt a Final Four, de egész éves munkánk és teljesítményünk alapján úgy gondolom, jogosan kerültünk az ország legjobb négy csapata közé. Tudásunk és a középdöntőben mutatott játékunk alapján képesek lehetünk akár egy szép eredmény elérésére is, de ugyanakkor azt is tudjuk, hogy az elődöntőben is nagyon meg kell majd küzdeni a győzelemért. Csak csapatként tudunk eredményesek lenni, de kellenek az egyéni pluszok is szinte minden poszton. A középdöntő mérkőzéseinek kielemzése fontos része volt heti felkészülésünknek, ahol lehetett, ott még próbáltunk javítani.

Nincsenek sérültjeink, az egyik legerősebb kerettel utazunk Budapestre, ahol mindenképpen szeretnénk az első mérkőzést sikerrel megvívni, aztán a folytatásban már bármi megtörténhet!

Kapcsolódó hírek

Futsal: Tripla UP siker! Kivívták a Final Fourt!

Futsal: Tripla UP siker! Kivívták a Final Fourt!

Elsőként jutottak tovább az ETO Futsal U13, U15, és U16 lány csapatai. Mindhárom csapatunk megnyerte az országos középdöntőt és bejutottak a Final Fourba Magyarország legjobb négy csapata közé!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink