Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Küzdelem a végsőkig!

Várjuk szurkolóinkat az utolsó előtti hazai bajnokinkra szombaton 18:00-kor. A gyermekeknek ugrálóvárral, trambulinnal és egy különleges ügyességi játékkal kedveskedünk. Szurkolóink a szünetben értékes nyereményeket nyerhetnek a kapurarúgó versennyel.

Küzdelem a végsőkig!

Az NB III. 32. fordulójának nyugati csoportjában az ETO FC Győr a Diósd csapatával játszik. A Mosonmagyaróvár már feljutott, a második feljutó helytől pedig csapatunk 8 pontra van. Amennyiben nyer a Dorog a III. kerület otthonában, akkor akár csatlakozhat a Mosonmagyaróvárhoz. A közép csoportban a Kozármisleny biztosan feljutott, mellette pedig a Szeol SC jut fel valószínűsíthetően. A keleti csoport már a kezdetek óta lefutott hiszen a Nyíregyháza és a Cegléd a 11. forduló óta van az élen. A legjobb harmadik helyen feljutó csapat is ebből a csoportból kerül ki, hiszen a Cigánd csapata messze megelőzi a többi harmadik csapatot.

Az őszi mérkőzésen a Diósd vendégeként 3 gólos győzelmet arattunk Németh L., Németh M. és Weitner Á. góljaival. Az igencsak feszült első félidőben mindkét fél 1-1 játékosát kiállították. A második félidőben nehéz volt eldönteni, hogy Németh Márk bombája vagy Weitner Ádám óriási szabadrúgás gólja bizonyult a találkozó legszebb találatának.

ETO FC Győr - Diósdi TC
2016. 05. 21., szombat, 18:00 

A mérkőzés helyszíne: ETO STADION (9027 , Győr, Nagysándor József utca 31.)
Kapunyitás: 16:00
Mérkőzés kezdete: 18:00
Belépőjegy: 500 ft-tól
14 év alatt a belépés ingyenes!

Hajrá Győr! Hajrá ETO!

Kapcsolódó videó


További híreink

A Haladás elvitte a három pontot

A Haladás elvitte a három pontot

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadta a Szombathelyi Haladás gárdáját az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata, ahol már az első félidőben kialakult a végeredmény, a vendégek kétgólos győzelmet arattak.

Zöld-fehér rangadó következik

Zöld-fehér rangadó következik

A Merkantil Bank Liga 22. fordulójában hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladást az ETO FC Győr NB II-es labdarúgócsapata vasárnap 14 órától az ETO Stadionban. A mérkőzésről élő online közvetítést biztosítunk!

Vincze Soroksáron folytatja

Vincze Soroksáron folytatja

Távozik csapatunktól Vincze Ádám, aki összesen 35 mérkőzésen lépett pályára ETO-mezben, melyeken egy gólt szerzett. Ádámnak sok sikert kívánunk a további pályafutásához!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink