Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  Elérhetőségek

Drámai végjátékban veszítettünk

Nagy meccs, végig nagy iram, győri vezetés, hihetetlen végjáték, Fradi győzelem.

Drámai végjátékban veszítettünk

Dióhéjban összefoglalva ennyi volt a FTC II-ETO rangadó. Sajnos az ETO ma saját magát verte meg, pedig nagyon közel állt ahhoz, hogy győzzön a a Ferencváros II. otthonában.

Az idei legjobb játékát nyújtotta az ETO a Fradi II. ellen 60 percig. Sajnos az első félidőben kimaradtak a helyzetek, pedig Mayer és Köles is nagyon közel járt a gólszerzéshez. Öröm volt látni, hogy az ETO beszorította az FTC II.-t, és a helyzetek is megvoltak ahhoz, hogy a játék képe alapján meglegyen a győri vezetés.

A félidő derekára kiegyenlítődött a játék, de az ETO irányított, majd a hajrában ismét több helyzetet elpuskáztunk, emellett a Fradi kontrák egyre veszélyesebbé váltak.

A szünet után még nagyobb elánnal küzdöttek a csapatok, majd Vankó bombagóljával megszerezte az ETO a vezetést (0-1). Sajnos sokáig nem örülhettünk, mert a csereként beállt Dragoner csukafejessel egyenlített a 70. percben (1-1). Jött a drámai végjáték, amiben sajnos vereséget szenvedtünk. A 79. percben 10 főre fogyatkozó hazaiak kaptak lendületet a kiállítástól. A 90. percben megfordították a meccset, egy pontosan felívelt labdát Popov Patrik fejelte a Győr kapujába (2-1).

Bekő Balázs: Az első félidőben vezethettünk volna több góllal is, megvoltak a lehetőségeink.

Nem volt rossz a játékunk, egészen addig, amíg meg nem szereztük a vezetést, utána voltak sajnos hibáink, ami nyilván nem megengedhető.

Amikor megszereztük a vezetést a szünet után - érthetetlen módon - mi ijedtünk meg. Két elkerülhető gólt kaptunk, az egyiket már ember előnyben, úgy hogy azt gondolom, saját magunkat vertük meg.

Online közvetítésünk itt olvasható: http://www.eto.hu/online-kozvetites/15/ftc-ii-eto-fc-gyor/

FTC II. – ETO FC Győr 2-1 (0-0)

Gólszerzők: Dragoner (70), Popov (90), illetve Vankó (54)

FTC II.: Rácz – Hodgyai, Derekas (Dragoner 63), Farkas, Szprirulisz, Lipcsei K., Silye, Zsivoczky-Pandel (Nagy R. 81), Gőbölös, Gera, Popov
Vezetőedző: Lipcsei Péter

ETO: Deli – Köles, Csató, Tóth, Németh M., Nagy Á. (Imrik L.), Illés D., Mayer M., Vankó I., Pongrácz (Borkai Á. 85), Németh L. (Ködmön Z. 77)
Vezetőedző: Bekő Balázs

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

Élőképes közvetítés az FTC-ETO meccsről

Élőképes közvetítés az FTC-ETO meccsről

A számítógép előtt is követhetik szurkolóink a vasárnap 17:00-kor kezdődő FTC II. - ETO mérkőzést. A linket a mérkőzés előtt a facbook oldalunkon osztjuk meg.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink