Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Tripla siker a regionális döntőkben!

Az ETO Futsal U11-13-15 csapatai bejutottak az országos döntőbe a legjobb 8 együttes közé! Gratulálunk, csak így tovább! Hajrá ETO!

Tripla siker a regionális döntőkben!

ETO Futsal U11: Megcsinálták a lehetetlent!

4-1-re nyert ETO FUTSAL 11 a Tatai AC otthonában! A második félidő elejére ledolgoztuk a három gólos hátrányunkat majd hatalmas csata alakult a továbbjutásért. Végül hatalmasat küzdve idegenben rúgott több góllal az országos középdöntőbe jutottak a fiúk! Gratulálunk! A legnehezebb feladat teljesítve!

Megcsinálták! Minden jó, ha a vége jó!

Tatai AC - ETO Futsal 1-4 (0-2)
2016. április 23. | U-11 fiú Futsal Regionális döntő 2. mérkőzés 
Gólszerzők: Gólszerző: Vörös V. (29), illetve Lányi B. (7, 16), Pintér A. (6), Pasztendorf M. (22)


ETO Futsal U13: Magabiztosan jutottak tovább!

Magabiztosan győzött 5-1-re az ETO Futsal U13-as csapatunk Komáromban! Szoros első félidő után a második félidőben döntöttük el a találkozót, miután Németh Márton duplázása után Madarász Máté és két gólig jutott. A legfontosabb gólt viszont Madar Imi rúgta, aki a Komárom egyenlítő gólja után két perccel azonnal jelezte a riválisunknak, az ETO győzni akar! Az U11-esek után az U13-asok is az országos középdöntőbe jutottak meggyőző 8-1-es összesítéssel. Gratula fiúk!

A továbbjutás tartalékosan dicséretes, a csapategység erősségét mutatja!

Komárom VSE - ETO Futsal 1-5 (1-2)
2016. április 23. | U-13 fiú Futsal Regionális döntő - 2. mérkőzés 
Gólszerzők: Schelb L. (7), illetve Németh M. (2, 19), Madar I. (9), Madarász M. (26, 28)


ETO Futsal U15: Kettős győzelemmel a középdöntőben

A 11 gólos kiütéses hazai meccs után sok izgalomra nem volt okunk a továbbjutást illetően. A visszavágón szoros mérkőzésen 2-3-ra nyertünk a másodszorra jóval stabilabb Zsámbék ellen.

A Zsámbék ebben a párharcban nem tudott felnőni a feladathoz!

Büksi Zsolt: Nagyon örülünk, hogy a visszavágó mérkőzésen is sikerült legyőznünk a Zsámbék együttesét és ezzel kiharcolta a csapat a középdöntőbe kerülést. Ellenfelünk is komolyan vette a találkozót, annak ellenére, hogy a továbbjutás már az első összecsapást követően borítékolható volt. Most már csak előre tekintünk, készülünk tovább a három hét múlva kezdődő a középdöntőre, ahol megmutathatjuk, hogy ebben az évben is ott a helyünk a legjobbak között.

Gratulálok a csapatnak még egyszer és kívánom játékosoknak, hogy éljék át újra azt a hangulatot és élményt, amit egy Final Four adhat! 

Zsámbéki SK-ETO Futsal 2-3
2016. április 24. | U-15 fiú Futsal Regionális döntő 2. mérkőzés 
Gólszerzők: Bíró R. (26, 37), Bakos Á. (15), Szücs Á. (23, 28)

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink