Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

0-0 az ETO-VIDI II. rangadón

Gól nélküli döntetlent játszott az ETO FC Győr a Videoton FC II. ellen az első zártkapus mérkőzésen. Hiába irányította az ETO a játékot, és megvoltak a helyzetek, nem sikerült a győzelem megszerzése.

0-0 az ETO-VIDI II. rangadón

A mieink mindkét félidőben többször is eljutottak a gólszerzésig, veszélyesebben játszottunk, mint a Videoton II., de befejezések sajnos pontatlanok voltak. Emellett a vendég kapus többször védett bravúrral, és ha rajta is túljutott a labda, akkor a kapufa mentett, mint Mayer fejesénél a 2. félidő elején, aki egymaga többször is eldönthette volna a mérkőzést. Várhatóan az utolsó fordulókban dől el a feljutás sorsa, azonban az újabb döntetlennel egyre nehezebb helyzetben a csapatunk, mivel a Dorog 8, az MTE pedig 6 ponttal többet gyűjtött, mint az ETO. Remélhetőleg javul a helyzetkihasználásunk a hátralévő fordulókban, és bízzunk abban, hogy megjönnek végre a nyertes mérkőzések. A hétvégén az MTE kikapott 2-0-ra a Tatabányától és lecsúszott a 4. helyre, a Dorog pedig idegenben 1-0-ára legyőzte az MTK csapatát, amivel nagyot lépett előre a feljutásért folyó versenyfutásban. A Dorog át is vette az NBIII-as Nyugati csoport tabellájának 2. helyét.

NBIII Nyugati csoport 28. forduló

ETO FC Győr – Videoton FC II. 0-0

ETO: Deli – Köles, Csató, Kozma, Németh M. (Imrik 85) – Illés, Nagy Á., Mayer – Vankó, Németh L. (Lénárth 64), Szabó B.,
Vezetőedző: Bekő Balázs

Videoton II: Zelizi – Kónya, Dobsa, Varga, Király, Kiprich, Trebotic (Babolek 93), Büki (Schiller 66), Ács (Véninger 91), Sejben, Alhassane
Vezetőedző: Disztl László

Nyugati csoport tabella:

1. Ferencváros II. 59 pont
2. Dorog 53
3. Videoton II. 51
4. Mosonmagyaróvári TE 51
5. ETO FC Győr 45
6. Andráshida 43
7. Tatabánya 40
8. MTK II. 40
9. BKV Előre 38
10. Érd 36
11. Diósd 33*
12. III. Ker. TVE 33
13- Puskás Akadémia II. 30
14. Csepel 23
15. Sárvár 17
16. Balatonfüred 12*
17. Csorna 12
A Diósdtól 1, a Balatonfüredtől 5 pont levonva.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink