Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

A továbbjutásért játszanak!

A hétvégén négy futsalos csapatunk vesz részt továbbjutásukat is befolyásoló mérkőzéseken. Az ETO Futsal szinte mindegyik korosztályban eséllyel pályázik a bajnoki döntőbe jutásra.

A továbbjutásért játszanak!

Zsúfolt a program a futsal UP házatáján, a hajrájához ér a bajnokság, szinte mindegyik korosztály már a középdöntőkért és a döntőkért lép pályára az ETO Futsal.

Az ETO Futsal U11-nek lesz a legnehezebb dolga a regionális döntőkben, az idén különösen szervezett játékot mutató Tata otthonában három gólos hátrányt próbálnak szombaton ledolgozni.

Az ETO Futsal U13 három gólos előnye ellenére hatalmas küzdelemre számíthat Komáromban, mivel a keretből több meghatározó játékos is hiányzik sérülés miatt, ezért a maximumot kell a fiúknak nyújtani ahhoz, hogy tovább menjenek.

Az ETO Futsal vasárnap játszik, 11 gólos előnyük ellenére keményen készülnek a visszavágóra. Büksi Zsolt szerint megpróbálnak még jobb teljesítményt nyújtani és tovább fejlődni a szári visszavágón a Zsámbék ellen.

Az ETO Futsal U17 II. osztályban a Final Four-ért játszanak mini tornán középdöntőt Tolnán. Molnár Attila a csapat edzője elmondta, hogy a céljuk a bajnoki négyesdöntőbe jutás. Az U17-esek nagy létszáma miatt indították el a csapatot a másodosztályban, itt azok az U17-es játékosok játszanak, akik az I. osztály mérkőzésein kevesebb szerephez jutottak. Bizonyíték a remek hozzáállásuk és a középdöntőbe jutásuk!

Edzőink nyilatkozatai a visszavágók előtt:

Pál László (U11): Levontuk a szükséges tanultságokat az odavágó mérkőzésünk elemzése után. Megerősített csapattal utazunk a visszavágóra, gyakoroltunk olyan taktikai elemeket, ami alapján remélhetőleg több támadást tudunk végrehajtani. A csapat bízik abban, hogy ki tudja harcolni a továbbjutást.

Juanra (U13): Nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Ha azt gondoljuk, hogy a három gólos előnyünk elég lesz, akkor nagyon megnehezítjük a dolgunkat. Mivel mindenki jól van, úgy lépünk pályára, hogy megpróbáljuk megnyerni a mérkőzést. Játékosaim tudják, hogy a Komárom nagyon erős csapat. Biztos vagyok benne, hogy a fiúk megszeretnék ismételni azt a teljesítményt, amit a múlt szombati nagy meccsen értek el.

Büksi Zsolt (U15): Nagyon egységesen játszottunk az első mérkőzésen, teljesen megérdemelten szereztünk megnyugtató előnyt a visszavágóra. Ennek ellenére komolyan készülünk minden egyes találkozóra, hiszen mérkőzésről mérkőzésre lehet fejlődni, s javulni azokon a területeken, ahol még szükséges. Lesznek ugyan hiányzóink, de olyan kerettel rendelkezünk, amelyből bárki bevethető, ha a helyzet úgy kívánja. Természetesen szeretnék megismételni a hazai pályán mutatott remek teljesítményt és kettős győzelemmel továbblépni az országos középdöntőbe!

A hétvégi program:

U11: Tatai AC-ETO Futsal
U13: Komárom VSE-ETO Futsal
U15: Zsámbéki SK-ETO Futsal
U17: Elte-Beac-ETO Futsal
U17: Brand-Mission Tolna Mözs-ETO Futsal
U17: ETO Futsal-Kelen SC

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink