Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Ellentétes félidők az U19 meccsén

Sokáig csak az volt a kérdés a Videoton - ETO U19-es mérkőzésen, hogy mennyi lesz a különbség az ETO javára, aztán fordult a kocka. A csapat még így is 5 ponttal előzi meg a második helyezett Grosics Akadémiát, szombaton pedig a DVTK-t fogadja. A hétvége up eredményei cikkünkben.

Ellentétes félidők az U19 meccsén

Videoton FC U19 - ETO FC Győr U19 4-3

Kezdő: Urbán, Varga, Szalai, Schillinger, Lénárt, Kelemen, Fekete, Koncsag, Samodai, Ködmön, Kiliti

Cserék: Kovács, Szilvágyi, Böcskey, Bagó, Demeter

Gólszerzők: Lénárt, Fekete (2)

Vezetőedző: Oross Márton

"Sokáig úgy tűnt, csak az a kérdés,hogy mennyi lesz a különbség javunkra, annak ellenére,hogy az ellenfélnek is volt két nagy helyzete az első félisőben. Sajnos a második félidőben a semmiből rúgtak két gólt,ami új lendületet adott nekik,minket pedig lenyomott,így vereség lett a vége."

 

ETO FC Győr U16 - Budapest Honvéd U16 0-0

ETO FC Győr: Pálfi - Krén, Jakab, Kalmár, Varju - Radics, Kocsis (Tamás), Kiss (Nagy) - Márton, Szánthó (Csiba), Múcska (Kőfalvi)

Vezetőedző: Varga Antal

Az U16-os csapatban 7 fiatalabb korosztályban szereplő játékos is pályára lépett, akiket megillet a dícséret, hiszen nagyot küzdöttek a pályán. Végig nagy elánnal és fegyelmezetten játszottak a srácok, kis szerencsével akár meg is nyerhették volna a meccset, de sajnos a 3 zicert nem tudták kihasználni az ETO-s fiatalok.

 

ETO FC Győr U15 - Vasas Akadémia U15 3-0

ETO FC Győr: Gróz - Krén (Tóth), Varju, Csonka (Szamos), Kalmár - Radics, Szabó (Turi) - Nagy (Gelencsér) - Balogh (Tokaji), Márton, Babayigit (Szentes)

Gólszerzők: Márton (2), Varju

Vezetőedző: Rozmán László

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink