Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Futsal: Két korosztályban biztos előny a visszavágókra

Tegnap lejátszott Regionális döntők odavágóján nem történt meglepetés az ETO Futsal U15 és az U13-as korosztályban. Talán a legkisebbek (U11) szereplése ad csalódásra okot.

Futsal: Két korosztályban biztos előny a visszavágókra

U15: ETO Futsal-Zsámbéki SE 11-0 (5-0)
Gólszerzők: Szücs Á. (1,), Hajnal P. (6, 20), Csonka B. (9), Volter P. (10, 35, 39), Tamás K. (22, 25), Szabó T. (24), Tóth P. (28)

Az U15-ös együttes már az első percben elkezdte a gólgyártást, az első félidő öt gólos vezetése után végül 11-találatot szerezve kapott gól nélkül nyertek. Demoralizáló előnyükkel tulajdonképpen a visszavágójuk már csak formalitás lehet. A játék képe alapján abszolút nem volt túlzó a nagy különbség, mivel az ETO futsalosai a gyengébb napot kifogó Zsámbék védelmét teljesen szétzihálták.

Büksi Zsolt: Gratulálok a játékosoknak, nagy lépést tett a csapat a továbbjutásért. A játék minden elemében hatékonyabbak és eredményesebbek voltunk, mint ellenfelünk. Komolyabb ellenállásra számítottam a találkozó előtt, de viszonylag rövid idő alatt sikerült eldönteni a párharc első összecsapasát. A nagy gólkülönbség ellenére komolyan fogunk készülni a visszavágóra is, már csak azért is, mert minden mérkőzésen lehet továbbfejlődni játékosnak és csapatnak is egyaránt.

U11: ETO Futsal-Tatai AC 0-3 (0-1)
Gólszerzők: Vörös (13), Ballester (21, 23)

Az U11-es csapat túlságosan megilletődötten és pontatlanul játszott a Tatai AC ellen a 9 órakor kezdődő mérkőzésen. Védekezése azonban sokáig teljesen rendben volt, remekül küzdöttek a fiúk, de a támadásokra az előbb leírt okok miatt nem jutott lehetőség, így az összeszedettebb Tata három gólos különbségű győzelme sajnos teljesen megérdemelt volt.

U13: ETO Futsal-Komáromi VSE 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Madar I. (7), Mézet V. (8), Németh M. Z. (20)
Kicsit féltettük a több sebtől vérző U13-as csapatot a Komárom elleni mérkőzés előtt, hiszen a korábban kéztörést szenvedett kapitányuk mellé újabb sérülési hullám jött a héten, valamint egy eltiltást is le kellett tölteniük. Nos, a fiúk tartalékosan is megmutatták, helyük van az országos középdöntőben, mivel magabiztos játékkal három gólos előnyt szereztek a szombati komáromi visszavágóra.

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó hírek

Kezdődnek a párharcok a középdöntőért

Kezdődnek a párharcok a középdöntőért

Vasárnap mindhárom megyei győztes futsal korosztályunk, az ETO Futsal U11-U13-U15 csapatai, a középdöntőbe jutásért játszanak. A továbbjutást két mérkőzés dönti el.

Hármas győzelem a Megyei Döntőben!

Hármas győzelem a Megyei Döntőben!

Az ETO Futsal U11-U13-U15-ös csapatai a korábbi évekhez hasonlóan kiharcolták az országos középdöntőbe jutást a Győrladaméron tartott Megyei Final Fourban.

Következnek a Megyei Döntők

Következnek a Megyei Döntők

Csütörtökön a Győrladaméri Sportcsarnok ad otthont a futsalos U11-13-15 korosztály megyei döntőjének, ahol az ETO fiú futsalosai három korosztályban - az Alapszakaszban nyújtott kiváló teljesítményük után - az országos középdöntőbe jutásért fognak játszani megyénk legjobb csapataival.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink