Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Döntetlen a megyei rangadón

A küzdelmes és remek hangulatú mérkőzésen jobbára az ETO irányította a játékot, végül 0-0-ás döntetlen született. Az ETO közelebb állt a győzelem megszerzéséhez, azonban a befejezések nem sikerültek. A Móvár stabilan védekezett és otthon tartotta ezzel a játékkal az egyik pontot.

Döntetlen a megyei rangadón

Nem túl jó előjellel készült az ETO új edzőjével, Bekő Balázzsal a rangadóra, a héten Szabó Lukács és Lénárth Tamás is izomszakadást szenvedett, Imrik László még nem épült fel teljesen, emellett Pongrácz is egy meccses eltiltását töltötte.

A nagy várakozás és hatalmas érdeklődéssel kísért megyei rangadót a hazai speaker a szezon legfontosabb mérkőzésének tituálta, ennek megfelelően felfokozott hangulatban kezdődött a találkozó közel 2000 szurkoló előtt.

Az első félidőben kiegyenlítettebb volt a találkozó, veszélyes kontráival még lépést tartott az ETO-val a Móvár, azonban a Győr feljavult védekezése rendre megszűrte a hazai ellentámadásokat. A szünetig igazából nagyobb helyzet és ziccer nélkül zajlott le a találkozó, úgy, hogy az ETO-nak több lehetősége volt a kapu előtt.

A második 45 percet harapósan kezdte a győri gárda, két nagyobb helyzettel indult a szünet utáni játék, azonban Szabó majd Mayer lövését Tarczy védte. Ezután a párharcoké lett a főszerep, sajnos sokat állt és töredezett volt a játék (ezt a sárgalapok száma is mutatja: összesen heten kaptak sárgalapos figyelmeztetést, Weitner sajnos duplán), ami miatt nagyobb helyzetek nem alakultak ki.

Azonban nagyszerű volt a meccs hangulata, mindkét szurkolótábor nagyon sportszerűen buzdította a csapatát.

A hajrára megélénkült a meccs, azonban Wietner kiállítása egy kicsit megtörte az ETO támadásait. A hazai csapatot az emberelőny alig hozta előnybe, csak percekig, ekkor nagyon jól működött a győri védelem, Az utolsó percekre az ETO 10 játékossal is nagyot küzdve támadott, azonban hiába a több lehetőség, Tarczy megőrizte a MTE kapuját a góltól, megmentve a csapatának az egy pontot. A döntetlennel egyik csapat sem lehet elégedett, de elégedetlen sem, a játék képe alapján az ETO megnyerhette volna a találkozót.

Bekő Balázs (ETO FC Győr vezetőedzője): Azt gondolom, hogy rengeteg nehézséggel küzdöttünk a meccs előtt, hiszen volt eltiltottunk, több sérültünk, amiatt voltak olyan játékosok, akik úgy játszottak, hogy nincsenek optimális állapotba, előtte ők is sérültek voltak. A meccset végig mi irányítottuk, a mi akaratunk érvényesült, sajnálom, hogy nem tudtunk ezekből a lehetőségekből - mert volt jó pár alkalmunk a gólszerzésre - egy kicsit higgadtabban, többet kihozni. Úgy vélem, az ellenfelünknek nem nagyon volt helyezete és lehetősége. Ez volt a kulcsa annak, hogy ma nem tudtunk nyerni.

MTE 1904-ETO FC Győr 0-0 (0-0)

MTE: Tarczy - Nagy Á., Deák, Jasarevic (Galambos 82), Zsirai, Schmatovich, Hanzl, Bohner (Régely 43), Laki, Mundi, Magasföldi

Vezetőedző: Király József

ETO FC Győr: Deli - Köles, Nagy Á., Csató, Németh - Weitner, Illés, Mayer (Kozma 86) - Vankó, Szabó B., Vörösbaranyi (Németh L. 63)
Vezetőedző: Bekő Balázs

Kapcsolódó képek

Kapcsolódó videó


Kapcsolódó hírek

MTE-ETO - Jó meccset várnak a főszereplők

MTE-ETO - Jó meccset várnak a főszereplők

Szombaton NB III-as megyei rangadót rendeznek Mosonmagyaróváron. A hazaiak a szintén másodosztályt megcélzó ETO FC-t fogadják. Mindkét együttesnél nagy a fogadkozás.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink