Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

MTE-ETO - Jó meccset várnak a főszereplők

Szombaton NB III-as megyei rangadót rendeznek Mosonmagyaróváron. A hazaiak a szintén másodosztályt megcélzó ETO FC-t fogadják. Mindkét együttesnél nagy a fogadkozás.

MTE-ETO - Jó meccset várnak a főszereplők

A Lajta-partiak jó formában várhatják az ETO elleni hétvégi összecsapást, a Király József irányította együttes tavasszal ugyanis kiválóan szerepel:

Magasföldiék az eddigi nyolc találkozójuk közül hatot megnyertek, s kétszer döntetlent értek el. Nem véletlen tehát, hogy a tabellán az előkelő második helyre léptek fel. Nem titkolt cél Óváron a magasabb osztályba való feljutás, s bár a hátralévő nyolc fordulóban több erős csapat is vár a kék-fehérekre – az ETO után a Tatabánya, a Videoton II, az FTC II és az MTK II is lesz még ellenfél –, a lendületben lévő Lajta-parti gárda jó eséllyel pályázik a másodosztályra.


Lakiék egyébként az elmúlt fordulóban szintén megyei rangadón, Csornán vendégszerepeltek, ahol fordulatos, izgalmas csatában nyertek.

Az ETO-nál már korántsem ilyen jó hangulatban várhatják a szombati rangadót. A zöld-fehérek bár jól kezdték a tavaszt, a legutóbbi öt találkozójukon nem tudtak győzni. Az előző fordulóban Sárváron hagytak két pontot, ráadásul ultráik botrányos viselkedése miatt ismét több százezer forintos pénzbüntetést kaptak és két hazai találkozójukat zárt kapuk mögött kell majd megrendezniük.
 Az elmaradt pontszerzéseket követően Preszeller Tamást Bekő Balázs váltotta a kispadon, aki így a mosonmagyaróvári rangadón mutatkozhat be a győriek trénereként.

A két együttes novemberi győri összecsapását az ETO Mayer Milán, Németh Márk és Weitner Ádám góljaival 3–1-re nyerte meg. Az óváriak találatát Horváth Máté szerezte. Akkor még Németh Zoltán volt a győriek edzője, az óváriakat pedig már Király József irányította. A meccs végén mindkét szakvezető a fordulópontokat említette. Előbbi szerint jól jöttek ki ezekből, utóbbi sajnálta a kihagyott helyzeteket.

Magasföldi József
Mosonmagyaróvár
- Fontos, izgalmas rangadó lesz, mivel két megyei csapat játszik egymással és mindkettő célja ugyanaz. Jó meccset várok, amelyen jó játékkal szeretnénk kiszolgálni a szurkolókat. 

Schmatovich Gábor
Mosonmagyaróvár
- Erre a meccsre sem készültünk máshogy, mint ahogy szoktunk. Nincs bennünk feszültség, eredményeink tudatában, magabiztosan, nyugodtan várjuk a találkozót.

Csató Martin
ETO FC Győr
- Az edzőváltás után egy új impulzus érte a csapatot, ami lendületet adhat a pályán. A héten elsősorban taktikailag készültünk, stabilabb játék a célunk, el szeretnénk kerülni a hibákat. Ugyan több hiányzónk is van, de még így is egy erős, motivált csapattal tudunk felállni. Szombaton nemcsak az NB II-ért játszunk, hanem a szurkolók bizalmát is szeretnénk visszanyerni.

Mayer Milán
ETO FC Győr 
- Nagyon jól ismerjük a Móvár csapatát, tudjuk mit akarnak játszani és a héten arra készültünk, hogy hogyan használjuk ki a gyengeségeit. Ugyan nehezebb helyzetbe kerültünk a feljutás tekintetében, de az ETO-ért és a szurkolókért küzdenünk kell a végsőkig. Szeretném, hogy hétvégén győzelemmel térjünk vissza az NB II. felé vezető útra és ismét az őszi góllövő formámat mutassam a pályán.

www.kisalfold.hu

Kapcsolódó videó


További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink