Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Ingolstadti futballtornán szerepelt az ETO U11

Az elmúlt hétvégén Ingolstadtba látogatott az U11-es csapatunk, ahol német top utánpótlás csapatok ellen mérhették össze erejüket a fiúk.

Ingolstadti futballtornán szerepelt az ETO U11

Szombaton egy mini tornán két csapatra osztva (ETO A, ETO B) mérték össze erejüket az 1. FC Nürnberg, az FC Ingolstadt, és a DJK Ingolstadt hasonló korosztályú csapataival, ahol mindössze a Nürnberg rendkívül szervezett fiataljai voltak képesek legyőzni a mieinket. Az egymás elleni találkozón az ETO B csapata győzedelmeskedett.

A torna után megérdemelt jutalomként az FC Ingolstadt-Borussia Mönchengladbach teltházas Bundesliga találkozót tekinthették meg a focistáink és kísérőik. A mérkőzést a 88. percben szerzett góllal döntötte el a hazai csapat, így igazi futballünnepnek lehettek részesei Ördög József tanítványai az Audi Sportparkban.

Vasárnap egy 3x20 perces edzőmérkőzésre került sor az FC Ingolstadt edzőközpontjában. A győriek ellenfelüket minden tekintetben felülmúló játékot produkálva 2:0 arányban győzedelmeskedtek.

Összességében elmondható, hogy a győri utánpótlás továbbra is jó úton halad, nemzetközi viszonylatban is megállja a helyét. A srácok és az edzők is további tapasztalatokat gyűjthettek, tehát a sikeres futballhétvége egyben tanulmányútnak is felfogható.

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink