Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

UP: Sok kapott, még több rúgott gól

A hétvégi fordulóban 3 győzelem mellett két vereség is becsúszott az ETO utánpótlásában. Az U19-es csapat tovább növelte előnyét a tabellán és már 6 meccse nem talált legyőzőre a bajnokságban.

UP: Sok kapott, még több rúgott gól

Kaposvár U19 - ETO FC Győr U19 1-2

ETO FC Győr: Urbán - Varga, Szalai, Tóth, Schillinger - Kelemen, Lénárt - Demeter (Koncsag) - Samodai, Böcskey (Szilvágyi), Fekete

Gólszerzők: Samodai, Tóth

Vezetőedző: Oross Márton

"A hosszú utazás ellenére frissen és motiváltan kezdtük a mérkőzést, nagy mezőnyfölényben játszottunk, de igazán nagy helyzetet nem tudtunk kialakítani.A második félidőben egy szép akció követően szereztük vezetést, amit az ellenfél egy szerencsétlen szituáció végén egalizált. Minden dicséret megilleti a játékosokat mert egy percig sem adták fel és a mérkőzés hajrájában megszerezték a teljesen megérdemelt győzelmet."

Az U19-es csapatunk ezzel a győzelemmel már 6 ponttal vezeti a tabellát.

 

ETO FC Győr U17 - ZTE U17 2-3

ETO FC Győr: Gyurákovics - Krebsz, Németh, Nagy, Kiliti - Bagó, Kovács (Mió), Zimonyi (Fülöp) - Horváth, Baranyai (Téglási), Nagy

Gólszerzők: Bagó, Nagy

Vezetőedző: Tuifel Péter

A szerdai Ferencváros elleni mérkőzés benne maradt a lábakban, ezért kissé fáradtan kezdték a fiúk a mérkőzést. Igencsak fájó ez a vereség, hiszen több lehetőség is volt a gólszerzésre, de nem tudtunk élni velük. Szombaton a Honvéd ellen javíthatnak a srácok.

 

ETO FC Győr U16 - DVSC U16 6-1

ETO FC Győr: Pálfi - Kiss, Mocsi, Jakab, Farkas (Szimhardt) - Szánthó, Csiba (Kocsis), Bencz (Kőfalvi) - Tamás (Buzora), Múcska, Szánthó

Gólszerzők: Tamás, Csiba, Szánthó, Bencz, Múcska, Kőfalvi

Vezetőedző: Varga Antal

Nagy elánnal kezdte a mérkőzést az ETO U16-os csapata, a letámadás és labdaszerzés után pedig szép kombinációkból helyzetek alakultak ki és szép gólok is születtek. A második félidőben főként a kiváló középpályás teljesítménynek köszönhetően tovább nőtt az előny és sikerült nagy győzelmet aratnunk. A kiváló csapatteljesítmény mellett, egyénileg is remekeltek a srácok, különösen Szánthó Regő, aki a gólján kívül 3 gólpasszt is adott.

 

Budapest Honvéd U15 - ETO FC Győr U15 2-0

Vezetőedző: Rozmán László

 

Budapest Honvéd U14 - ETO FC Győr U14 2-3

Vezetőedző: Kovács Béla

Gólszerzők: Szecsődi, Vitális, Volter

További híreink

Utánpótlás-híradó
Utánpótlás-híradó
I. Cs. Kovács László Emléktorna

I. Cs. Kovács László Emléktorna

Vasárnap újabb rangos nemzetközi utánpótlás-tornának ad otthont az ETO Stadion, ahol ezúttal az U10-es korosztály csapatai mérik össze tudásukat, megemlékezve ezzel egykori kiváló edzőnkre, Cs. Kovács Lászlóra.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink