Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

Tudnivalók: MTE - ETO

Szombaton 17:00-kor Mosonmagyaróvárra látogatunk, cikkünkből az összes tudnivaló kiderül a mérkőzéssel kapcsolatban.

Tudnivalók: MTE - ETO

Mérkőzésre a jegyek elővételben az ETO SHOP-ban kaphatók, a felnőtt 1500, a diákjegyek pedig 1000 forintos áron. A győri szurkolók külön bejáraton léphetnek be, és zárt elkülönített helyen nézhetik a mérkőzést, ahol külön büfé és WC is működni fog. A szektort a győriek a műfüves pálya felőli bejáraton tudják megközelíteni, ott tudnak majd parkolni is. (A műfüves pálya mellett). A jegyek megvásárlására a helyszínen is lesz lehetőség.

A mérkőzést megelőzően és közben fokott rendezői és rendőri ellenőrzésre számíthatnak a kilátogatók. Kérjük szurkolóinkat, hogy a klub érdekében mellőzzék a pirotechnikai eszközök használatát.

További híreink

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Fölényes hazai győzelem

Fölényes hazai győzelem

A Merkantil Bank Liga 16. fordulójában csapatunk a Vasas otthonában lépett pályára, ahol a hazaiak fölényes győzelmet arattak.

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Győzelmet ért a nagyszerű hajrá

Az NB III Észak-Nyugati csoportjának 17. fordulójában a Csorna látogatott az ETO Parkba, ahol a vendégek már két góllal is vezettek, ám fiataljaink remekül hajráztak, és a ráadásban fordítani tudtak.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink