Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

NBII: Kemény ellenféllel

Ma délután a műfüves pályán játszotta le soron következő felkészülési mérkőzését a Győri ETO FC fiatalokkal alaposan megtűzdelt árnyékcsapata. Klement István és Galambos Zoltán tanítványai a szlovák harmadosztályú Raca futballistáival eddigi legkeményebb edzőmeccsüket játszották le, Kiss Szabolcs első félidei gójával, azonban a zöld-fehérek vonulhattak elégedettebben az öltözőbe.

Győri ETO FC  - Raca   1 - 0  (1-0)

 

Gólszerző: Kiss Szabolcs

 

Győri ETO FC: Bakthadze,  Dorogi, Nyári, Karácsony (Czeitler), Föglein (Szénási), Jäkl (Paget), Kiss Sz., Nyitrai, Ato, Serfőző, Sánta A. (Simon A.)

 

„Mai legfőbb célunk az volt, hogy minél többen játszanak teljes meccset.”  - kommentálta a találkozót Klement István.

 

További híreink

Álláshirdetés

Álláshirdetés

Részfoglalkozású tanárokat keres a Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia Gimnáziuma

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Helytálltak a fiatalok,de kikapott a csapat

Ötvenöt év után véget ért egy nagyszerű sorozat, jövőre nem az első osztályt kezdi csapatunk annak ellenére, hogy a nyolcadik helyen zárt az együttes. A csapat ma kilenc újoncot is avatott, valószínű minden idők legfiatalabb győri ETO-ja lépett pályára az NB I-ben, és először játszott egy ikepár a több, mint ötszáz bemutatkozó közül: Nagy Ádám és Nagy Bálint. Ami a találkozót illeti, a Debrecen ugyan végig fölényben játszott, de a mieinknek is voltak ügyes megoldásai, Medgyes, Nagy Á. és Szabó Tibor pedig közel volt a gólszerzéshez, de nem jártak sikerrel. A házigazda némi szerencsével jutott vezetéshez, és aztán az első félidőben eldöntötte a meccset, az ETO akadémistái viszont helytálltak, és bízunk abban, hogy eljön az idő, amikor újra az NB I-ben szerepelhetnek majd. Néhányan biztos nem nálunk, de talán többen a 2017/18-as szezonban az ETO színekben. Ehhez kívánunk sok sikert mindenkinek. (Fotó: Nemzeti Sport)

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Fiatal csapattal megyünk Debrecenbe

Az utolsó mérkőzéstől függetlenül eldőlt: a Videoton, a Ferencváros, az MTK és a Debrecen indulhat a nemzetközi kupában, így a már tét nélküli mérkőzésen a Győri ETO FC csapatában bemutatkozhatnak azok is az első osztályban, akik eddig csak az NB III-ban szerepeltek. Mindez azt jelenti, hogy az első kerethez tartozó labdarúgók közül csak az akadémisták utaznak el a vasárnapi mérkőzésre. 

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink