Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO CUP  |  Elérhetőségek

2-2-es döntetlen Sárváron

Kétszer is egyenlített az ETO FC Győr Sárváron, de a győzelem sajnos elmaradt, a Sárvár a félbeszakadt mérkőzés hajráját is túlélte, pedig az ETO játékosai végig küzdöttek a győztes találatért.

2-2-es döntetlen Sárváron

Hiába próbált meg mindent az ETO Sárváron az első félidőben, minden balul sikerült, pontatlanul és rendkívül görcsösen játszottunk. A Sárvár szerezte meg a vezetést egy gyors kontrából Sipos lőtt kegyetlenül a győri kapuba (1-0), majd újabb Sipos helyzet után, szerencsés Vankó szabadrúgásgóllal egyenlítettünk a 36. percben (1-1). Sokáig nem örülhettünk a gólnak, mert egy jobb oldali szöglet után Pupp fejesével ismét hazai előnyt jegyezhettünk (2-1). 

A szünet után egy harcosabb és összeszedettebb győri csapat jött a pályára, aminek eredményeként még időben visszajöttünk a mérkőzésbe, Szabó Lukács megpattanó lövésével 2-2 lett az állás, és lendületben maradt az ETO, jöttek a helyzetek, percekre voltunk attól, hogy megfordítsuk a mérkőzést.

Ezek után azonban olyasmi történt ami megmagyarázhatatlan, és vállalhatatlan. A győri kemény mag miatt félbeszakadt a mérkőzés, saját csapatukat gátolták meg a győzelem megszerzésétől.

A találkozó végül folytatódott, percenkénti győri támadásokkal, de hiába kaptunk jogos 11-est, hiába volt legalább 5 ziccerünk a hajrára, nem sikerült a győzelem megszerzése.

További híreink

Kröhn gólja három pontot ért

Kröhn gólja három pontot ért

A Merkantil Bank Liga 17. fordulójában az Ajkát fogadta csapatunk hazai pályán, ahol végig kiélezett mérkőzésen, Kröhn góljával begyűjtöttük a három pontot.

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

ÉLŐ: ETO FC Győr - FC Ajka

Kedves Szurkolók! A 17 órakor kezdődő ETO FC Győr - FC Ajka bajnoki mérkőzés a lenti linken élőben megtekinthető.

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Tóth Rajmunddal hosszabbítottunk!

Fiatal játékosunk, a 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését csapatunkkal. Egykori akadémistánk 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.

Kiemelt támogatóink

Támogatóink

Médiapartnereink

Partnereink

Partneregyesületeink