Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Emeljük a szintet csütörtökön Győrben!

1500 futball szakember várható csütörtökön az MLSZ edzőképzésére az ETO Stadionba, amely a legnagyobb szabadtéri labdarúgó konferenciának mutatkozik Magyarországon.

Emeljük a szintet csütörtökön Győrben!

Az MLSZ Edzőképző Központja „Emeljük a szintet” címmel szakmai konferencia sorozatot kezdett, amelynek kilencedik előadásnapja 2016. március 31.-én 10.00 – 16.00-ig Győrben, az ETO Stadionban lesz. A konferencianapon csak gyakorlati bemutatók lesznek. Regisztráció: 9.00 – 9.55 között! 

A rendezvénnyel kapcsolatban fontos tudnivalók:

  • A mostani programot azok számára hirdetjük, akik UEFA edzői végzettséggel rendelkeznek és a konferencián való részvétellel kreditpont gyűjtést és licenckártya megújítást szeretnének.
  • A regisztrálás során a bejelentkezők a megadott e-mail címükre egy visszaigazolást kapnak valamint egy vonatkódot, amit kinyomtatva el kell hozni a regisztrációhoz.
    (A nyomtatásnál előfordulhat, hogy megjelenik egy üzenet, mely szerint kattintson a képek (a vonalkód) letöltéséhez.
  • Aki nem regisztrálja be magát, az nem vehet részt (!) a konferencián, és az esetlegesen befizetett összeget a Szövetség visszautalja a részére. 
    Helyszíni regisztrációra nincs lehetőség.

Kreditpont gyűjtésre regisztrálók
A konferencián résztvevő edzőkollégák a kinyomtatott vonalkódjuk leolvasásával (be és kilépéskor) regisztrálják magukat és megkapják a rendezvényhez kapcsolódó 10 kreditpontot.
Regisztrációs díj: 4.000 Ft (bruttó)
Licenckártya megújítás
Azon edzőkollégáknak, akiknek 2015.12.31.-én vagy már korábban lejárt a licenckártyája, azoknak licencmegújítás céljából a rendszerbe be kell lépniük az eredeti licencmegújító díjnál kedvezőbb anyagi feltételekkel, számukra az MLSZ Edzőképző Központja automatikusan meghosszabbítja 2016. december 12.-ig a licenckártyája érvényességét és az illető e-mailben megkapja a kártyáját pdf. formátumban.
A licencmegújítás egyszeri költsége:

  • UEFA B egy éves kártyahosszabbítása díja: bruttó 6.350 Ft.-
  • UEFA A egy éves kártyahosszabbítása díja: bruttó 19.050 Ft.-
  • UEFA Pro egy éves kártyahosszabbítása bruttó 27.940 Ft.-

A pontos regisztrációs, vagy kártyamegújító díjat az MLSZ OTP 11707024-20484068-00000000 bankszámlaszámára kell utalni. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét (ha egyesület fizeti be, akkor is), és a KPEMSZ1601 kódot.
Kérjük, figyeljen a pontos kitöltésre. 


Regisztráció itt!

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink