Fehér Miklós Labdarúgó Akadémia  |  ETO U16 Football Cup  |  Elérhetőségek

Pákolicz Dávid távozik az ETO-tól

Az ETO FC Győr közös megegyezéssel szerződést bontott Pákolicz Dáviddal. A 31 éves támadó egy éve küzd sérüléssel, az állapota viszont továbbra sem javul, ezért döntöttek a felek a szerződés felbontása mellett. Sok sikert kívánunk Dávid és mielőbbi felépülést!

Pákolicz Dávid távozik az ETO-tól

Pákolicz Dávid leigazolása óta sajnos nem tudott pályára lépni a csapatban, hiszen tavaly márciusban szenvedett részleges Achilles-ín-szakadást, ami azóta meggyógyult, ám egy korábbi – ezzel összefüggő – saroksérülése kiújult. Meg kellett műteni, novemberben operálták meg Székesfehérvárott. A beavatkozást természetesen kényszerpihenő követte.

További híreink

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

U11-es tornagyőzelem Szombathelyen

Lakatos Attila együttese hétvégén a Haladás VSE által szervezett 8 csapatos tornán szerepelt, ahol veretlenül az első helyet szerezték meg! Egy különdíjat is elhoztunk, Lengyel Huba a torna legjobb kapusa lett! Gratulálunk! Szép volt fiúk!

Fájó vereség hazai pályán

Fájó vereség hazai pályán

Csapatunk 3-1-es vereséget szenvedett a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. Az 58. percre Kóródi duplája révén kétgólos előnyre tett szert a vendég együttes. A csereként beállt Horváth Zoltán büntetőből még szépíteni tudott, de az utolsó pillanatban Vankó Imre találata állította be a végeredményt.

Bátor játékkal a győzelemért!

Bátor játékkal a győzelemért!

A Merkantil Bank Liga 25. fordulójában a tabella 13. helyén álló Szeged-Csanád együttesét fogadjuk! A mérkőzést az M4 Sport 12:30-tól élőben közvetíti! Hajrá ETO!

Kiemelt támogatóink

Támogatóink